Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Άστραψε και βρόντηξε ο Φαίδωνας για τα σοβαρά επεισόδια της Χλώρακας. ΒΙΝΤΕΟ


Έξω από τα δόντια τα είπε ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος στο ΣΙΓΜΑ με αφορμή τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Χλώρακα, μεταξύ Σύρων μεταναστών.
Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο κος Φαίδωνος είπε πως αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες δεν είναι τυχαίο αλλά ήταν κάτι που αργά ή γρήγορα θα γινόταν παρά τις προειδοποιήσεις μας.

«Ο ίδιος ιδιόκτητης που διατηρεί συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα και φιλοξενεί παρά τα διατάγματα, αλλοδαπούς, διατηρεί και ξενοδοχείο στην Πάφο και έγινε αναστολή λειτουργίας του. Υπάρχει αλυσίδα. Εάν, απομακρυνθούν από τη Χλώρακα, θα εγκατασταθούν στην Πάφο, εάν φύγουν από την Πάφο θα εγκατασταθούν στην Γεροσκήπου και πάρει λέγοντας. Το κράτος απέτυχε», είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Φαίδωνος στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί φατρίες με αρχηγούς. «Υπάρχουν άτομα που τους εκμεταλλεύονται και έμποροι ναρκωτικών για τους οποίους η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Τέλος ο κος Φαίδωνος είπε πως υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού στην Αστυνομία στην περιοχή και πως κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων οι αστυνομικοί τράπηκαν σε φυγή για να μην τραυματιστούν από τις πέτρες, όταν ανασυγκροτήθηκαν και επέτρεχαν δεν υπήρχε κανείς στην σκηνή .


https://www.sigmalive.com/news/local/892446/faidonos-gia-xloraka-yparxoun-fatries-me-arxigous-binteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: