Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Έχασαν τη ζωή τους σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα

 

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά το Παραμάλι. Έχασαν τη ζωή τους δύο νέα παιδιά. Μουσικοί. 24 και 26 ετών. Ταξίδευαν προς την Πάφο για να εμφανιστούν σε κέντρο. 

Οι δύο νεαροί, Πρόδρομος (Mάκης) Θεμιστοκλέους και Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών, επέβαιναν στο όχημα της 28χρονης οδηγού, η οποία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να ανατραπεί και να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ στη συνέχεια αναποδογυρίστηκε και ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου. Ακολούθως, οδηγός λεωφορείο, δεν πρόλαβε να φρενάρει, και χτύπησε βίαια στο όχημα της 28χρονης. 

Οι τρεις επιβαίνοντες του σαλούν οχήματος εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ ασθενοφόρο τους μετέφερε στο Νοσοκομείο. Ωστόσο, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο νεαρών, ενώ η κατάσταση της υγείας της 28χρονης είναι εκτός κινδύνου.

Οι «Μάκηδες», δύο νέοι γεμάτο όνειρα, ήταν αχώριστοι φίλοι και τους ένωνε η αγάπη τους για την μουσική, όπου τραγουδούσαν και μαζί, ενώ το βράδυ της Κυριακής μετέβαιναν μαζί με την 28χρονη, επίσης μουσικό, σε υποστατικό στην Πάφο για να τραγουδήσουν.

Οι Βρετανικές Βάσεις συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο νεαρών θα εξακριβωθούν με την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού τους. Και στους δύο οδηγούς έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.


https://www.reporter.com.cy/police/article/904993/achoristoi-sti-zoi-achoristoi-kai-ston-thanato-oi-makides-piginan-na-tragydisoyn


Νεκροί είναι οι Πρόδρομος (Mάκης) Θεμιστοκλέους και Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών, που επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε 28χρονη, η οποία επίσης τραυματίστηκε κατά το δυστύχημα. 

Η διπλή τραγωδία, σημειώθηκε γύρω στις 20:30, όταν η 28χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να συγκρουστεί με λεωφορείο, το οποίο κινείτο προς την ίδια κατεύθυνση. 

Από τη βίαιη σύγκρουση, η 28χρονη και οι δύο άτυχοι εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Ακολούθως, οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, εκεί όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο των δύο, ενώ η 28χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία. 

Από τη σύγκρουση, δεν τραυματίστηκε οποιοσδήποτε από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο νεαρών θα διαφανούν κατά τις νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών τους, που θα διενεργηθούν σε κατοπινό στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο θύματα ήταν μουσικοί και μετέβαιναν μαζί με την 28χρονη στην Πάφο, για να τραγουδήσουν σε υποστατικό.

Λόγω του τροχαίου, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, παρά το Παραμάλι, με κατεύθυνση την Πάφο (περιοχή Βρετανικών Βάσεων), παραμένει κλειστό για την τροχαία κίνηση. Η τροχαία κίνηση προς Πάφο, διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου από την έξοδο Παραμαλιού.

Αυτή είναι η δεύτερη τραγωδία στην άσφαλτο, σε μόλις εννέα μέρες το 2022, αφού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, είχε χάσει τη ζωή της η 20χρονη Γαβριέλλα Σάββα. 


https://www.reporter.com.cy/police/article/904978/dipli-tragdia-stin-asfalto-nekros-o-24chronos-prodromos-kai-o-26chronos-abraam



Συγκλονισμός για το φρικτό θανατηφόρο που σημειώθηκε χθες νωρίς το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος του Παραμαλιού, κοντά στην αερογέφυρα.

Θύματα δυο νέοι, μουσικοί, οι οποίοι πήγαιναν στην Πάφο για να τραγουδήσουν. Οι γνωστοί στη νεολαία και όχι μόνο «Μάκηδες» έσβησαν στην άσφαλτο ακαριαία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, το ακινητοποιημένο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νέοι, κτυπήθηκε από το λεωφορείο που ακολουθούσε.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη οδηγός του οχήματος φαίνεται να έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί στη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου, παρά το Παραμάλι, ενώ ακολούθως παρασύρθηκε και αναποδογυρίστηκε από το λεωφορείο που ακολουθούσε.

Για τον απεγκλωβισμό των τριών νέων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος του  24χρονου Πρόδρομου (Μάκη) Θεμιστοκλέους και του 26χρονου Αβραάμ (Μάκη) Αλεξάνδρου. Η κατάσταση της 28χρονης, που επίσης μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, κρίνεται εκτός κινδύνου.

Τόσο στην 28χρονη όσο και στον οδηγό του λεωφορείου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Στο λεωφορείο επέβαιναν επτά πρόσωπα, τα οποία δεν έπαθαν οτιδήποτε.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ 

https://www.sigmalive.com/news/local/894260/sygklonismos-apo-to-frikto-troxaio-me-thymata-ton-avraam-kai-ton-prodromo



Τραγικές οι συνθήκες του χθεσινοβραδινού διπλού θανατηφόρου τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, αφού σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, το ακινητοποιημένο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νέοι, κτυπήθηκε από το λεωφορείο που ακολουθούσε.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη οδηγός του οχήματος φαίνεται να έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί στη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου, παρά το Παραμάλι, ενώ ακολούθως παρασύρθηκε και αναποδογυρίστηκε από το λεωφορείο που ακολουθούσε.

Για τον απεγκλωβισμό των τριών νέων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος των μουσικών, του  24χρονου Πρόδρομου (Μάκη) Θεμιστοκλέους και του 26χρονου Αβραάμ (Μάκη) Αλεξάνδρου, οι οποίοι ήταν καθοδόν για Πάφο προκειμένου να εργαστούν. Η κατάσταση της 28χρονης, που επίσης μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, κρίνεται εκτός κινδύνου.

Τόσο στην 28χρονη όσο και στον οδηγό του λεωφορείου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Στο λεωφορείο επέβαιναν επτά πρόσωπα, τα οποία δεν έπαθαν οτιδήποτε.

Οι εξετάσεις στη σκηνή συνεχίζονται από την αστυνομία των ΒΒ σε συνεργασία με την Αστυνομία της Δημοκρατίας.

Από χθες βράδυ η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση την Πάφο, παρά την κοινότητα Παραμαλιού, παραμένει κλειστή για την τροχαία κίνηση.


https://omegalive.com.cy/astynomika/2022/01/10/%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AF/?fbclid=IwAR22TN_F1ko6RYFs3Cli4ndgUX8TcRephgGp6cDMbU3t2kWDdvN76tPpQNc


Δεν υπάρχουν σχόλια: