Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Το αστυνομικό δελτίο!!!



Γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα σήμερα, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι ξέσπασε φωτιά σε καλάθους ανακύκλωσης, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από σχολικό κτίριο στην επαρχία Λευκωσίας.
Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία διαπίστωσαν ότι υπήρχε φωτιά σε επτά καλάθους.

Από την πυρκαγιά οι κάλαθοι καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.

Σε άλλη περίπτωση, συνελήφθηκαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών στην επαρχία Λευκωσίας.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.



Εξάλλου, διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 41χρονη, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Τέλος, διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: