Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Οικογενειακή τραγωδία. Πατέρας εκτέλεσε την 27χρονη γυναίκα του με G3 μπροστά στα έντρομα μάτια των τριών παιδιών τους. Στην συνέχεια αυτοκτόνησε

Άγριο φονικό διαπράχθηκε χθες βράδυ στην Λεμεσό.
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην πυκνοκατοικημένη γειτονιά της περιοχής Αγίου Ιωάννη Λεμεσού μετά το άγριο φονικό 27χρονης μητέρας από τον ίδιο της τον άντρα, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.


  Η τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των τριών παιδιών τους.  Η 10χρονη κόρη του ζεύγους τραυματίστηκε από τα πυρά του στρατιωτικού τυφεκίου που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας πατέρας της για να σκοτώσει την μητέρα της. Σοκαρισμένοι οι συγγενείς, οργισμένοι οι οικείοι της 27χρονης οι οποίοι πνέουν τα μένεα κατά της αστυνομίας. Στη σκηνή έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στις δέκα χθες το βράδυ όταν ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης, κρατώντας το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3 μετέβη στην οικία της μητέρας της 26χρονης γυναίκας του με την οποία βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε διάσταση.  Πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει ο 32χρονος φέρεται να πυροβόλησε τρεις φορές την 26χρονη μπροστά στα έντρομα μάτια των τριών παιδιών τους ηλικίας δέκα, τριών χρόνων και τριών μηνών, επιφέροντας της το θάνατο.

Στη συνέχεια ο δράστης της στυγερής δολοφονίας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Από τις σφαίρες η δεκάχρονη κόρη τους τραυματίστηκε στο χέρι και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου εισήλθε στο χειρουργείο.


Σκηνές αλλοφροσύνης ακολούθησαν του στυγερού εγκλήματος και της αυτοκτονίας. Έντρομα τα δύο παιδιά του ζεύγους, προσπαθούσαν να καταλάβουν το μέγεθος της τραγωδίας. Τραγική φιγούρα η μάνα της 27χρονης η οποία πρώτη αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, μοιρολογούσε ενώ οι συγγενείς και οι γείτονες σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν, προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τους οικείους της νεκρής που οργισμένοι έπνεαν τα μένεα εναντίον της αστυνομίας, ισχυρές δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στη σκηνή.

Όπως ανέφεραν στα αναφιλητά τους μέλη της οικογένειας, η Αστυνομία είχε κατάσχει το όπλο του 32χρονου λίγες μέρες πριν, μετά από καταγγελία οικείων της 27χρονης καθώς ο δράστης και αυτόχειρας φέρεται να την είχε απειλήσει επανειλημμένα.  Όπλο που τα μέλη της αστυνομίας επέστρεψαν χθες στον 32χρονο.

Τα ελατήρια του άγριου φονικού φαίνεται να ήταν οι συχνοί καυγάδες και η επιθετικότητα που επεδείκνυε ο 32χρονος προς τη σύζυγο και τα παιδιά του. Συμπεριφορά για την οποία η 27χρονης εγκατέλειψε το σπίτι της αναζητώντας καταφύγιο στην κατοικία της μητέρας της όπου διαπράχθηκε το άγριο φονικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετή ώρα προηγουμένως ο πατέρας και ο αδελφός του δράστη επισκέφθηκαν το θύμα ζητώντας της να επιστρέψει στον σύζυγο της. Όταν αυτή αρνήθηκε, ο 32χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο και να μετέβη στην οικία της πεθεράς του όπου και προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιαννάκη Σωτηριάδη, η αστυνομία εντείνει τις έρευνες και τις ανακρίσεις σε σχέση με την τραγωδία. «Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε αυτή η οικογενειακή τραγωδία θα διερευνηθούν και όλοι οι παράμετροι της υπόθεσης, όπως και αυτή η πληροφορία για την κατάσχεση του όπλου του 32χρονου από την αστυνομία» ανέφερε ανάμεσα σ’ άλλα ο κ. Σωτηριάδης.

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος συνοδευόμενος από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους διενήργησαν αυτοψία επί τις σορούς των δύο νεαρών, ανέφερε ότι φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο. «Στην αυλή υπάρχουν μια κοπέλα η οποία φέρει αριθμό τραυμάτων και ένας άντρας ο οποίος φέρει τραύμα στο κεφάλι. Πλάι τους βρίσκεται ένα πυροβόλο όπλο» αρκέστηκε να  αναφέρει ο Νικόλας Χαραλάμπους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: