Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Συνέβη στην Λεμεσό όπου φαίνεται πως σερβίρουν μόνο εμφιαλωμένο νερό. Παρέμβαση ΟΣΙΚΑ



- Ένα διπλό εσπρέσο, μια τυρόπιτα κουρού και ένα ποτήρι νερό σας παρακαλώ!
- Χμμμμ λυπάμαι αλλά δε σερβίρουμε το νερό σε ποτήρι!




- Αλλά πού το σερβίρετε; Σε μπολ; Σε βαθύ πιάτο;
- (Δε γέλασε περιττό να σας πω) Χμμμμ λυπάμαι αλλά...πρέπει να αγοράσετε μπουκαλάκι!
- Συγνώμη αλλά θα σας μαλώσω! Έπρεπε να μου το πείτε πριν παραγγείλω την τυρόπιτα. Γιατί άντε τώρα να την φάω την τυρόπιτα. Πώς θα ξεδιψάσω μετά; Άσπρο πάτο τον διπλό εσπρέσσο; Τα νεύρα μου κρόσια!


Α, και μη λυπάστε τόσο πολύ! Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ λυπάμαι! Πολύ όμως! Που για κάποιους "σοβαρούς" επιχειρηματίες που έχουν γεμίσει την πόλη καφετέριες είναι τόοοοοσο δύσκολο να σερβίρουν στα μαγαζιά τους χωρίς να χρεώσουν....το ΝΕΡΟ, το ΝΕΡΟ, το ΝΕΡΑΚΙ της φύσης!!!

Το παραπάνω κείμενο λάβαμε από αναγνώστη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ και το δημοσιοποιούμε αυτούσιο.  Αν και αποδίδεται με εύθυμο τρόπο, εντούτοις το θεωρούμε σημαντικό θέμα το οποίο θα αναδείξουμε περαιτέρω, διότι τέτοιες ενέργειες βλάπτουν και την τουριστική βιομηχανία μιας χώρας. 


-Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ επικοινώνησε με την Παγκύπρια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ και έθεσε το συγκεκριμένο θέμα. Η ΟΣΙΚΑ, καταδίκασε το γεγονός , σημειώνοντας ότι, είναι απαράδεκτο να μην σερβίρεται σε κέντρα αναψυχής νερό από την βρύση αλλά να υποχρεώνουν τον πελάτη να αγοράζει εμφιαλωμένο. Η ΟΣΙΚΑ θα εξετάσει εις βάθος το θέμα και θα επανέλθει.
Στο θέμα θα επανέλθει και ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ διότι το θεωρεί σοβαρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: