Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Καταρρακτώδεις βροχές σε Λεμεσό και Πάφο. Οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο δεν έβλεπαν στα δύο μέτρα

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές που έπεσαν στη διάρκεια της νύκτας στη Λεμεσό και την Πάφο.  Στη Λεμεσό, μισή ώρα δυνατής βροχής ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν υποστατικά, δρόμοι  και να εγκλωβιστούν οδηγοί στα αυτοκίνητα τους. 
 Πολλές περιοχές της Λεμεσού παρέμειναν όλο το βράδυ στο σκοτάδι από διακοπές στην παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος συνεπεία των βροχών.
Στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, δύο  αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στον ποταμό παρά την εκκλησία, παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι οδηγοί τους και να διατρέξουν άμεσο κίνδυνο.  Μέλη της πυροσβεστικής  υπηρεσίας και της αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή και  κατάφεραν  να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς τους οποίους στη συνέχει μετέφεραν με ασφάλεια.   
Ιδιαίτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στις περιοχές Γερμασόγειας, Αγίου Ιωάννη,  Αγίου Αντωνίου και Ομόνοιας.  Η πυροσβεστική υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε εννέα τουλάχιστον περιπτώσεις.  

Προβλήματα από τις καταρρακτώδεις βροχές αντιμετώπισε και η Πάφος.  Συνεπεία  των βροχών πλημμύρισαν δρόμοι. Κλειστός παρέμεινε  για αρκετή ώρα  ο δρόμος Πάφου  Πόλης Χρυσοχούς από κατολισθήσεις  που σημειώθηκαν μεταξύ Τσάδας -  Στρουμπιού.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=7614&catid=9#sthash.ZXrOoSzL.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: