Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Σοβαρός τραυματισμός δύο μοτοσικλετιστών

Σε τροχαίο ατύχημα σοβαρά τραυματίστηκαν 57χρονος και 25χρονος, όταν οι μοτοσικλέτες που οδηγούσαν συγκρούστηκαν γύρω στις 5.15 μ.μ. χθες στην  στην οδό Ευριπίδου στην Παλλουριώτισσα.
Συγκεκριμένα το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 57χρονος συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνούνται.


Από το ατύχημα, τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου ο 57χρονος διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε Πολυκλινική της Λεμεσού, όπου θα υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση.
Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 25χρονου, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν έφερε προστατευτικό κράνος, διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου, θλάση εγκεφάλου και επισκληρίδιο αιμάτωμα  και κρατήθηκε για νοσηλεία.  Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται επίσης σοβαρή.

http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=7843&catid=9#sthash.R2IY2b8T.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: