Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Παραιτήθηκε το υπουργικό συμβούλιο του Ν. Αναστασιάδη

Την παραίτηση του υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.
Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος ζήτησε από όλους τους Υπουργούς να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 15 Μαρτίου.


Πάντως αίσθηση προκαλεί η ατάκα του προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος πριν από την έναρξη της συνδερίας είπε κατά λέξη στους δημοσιογράφους «Εάν νομίζετε ότι αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Υπουργικού με αυτή τη σύνθεση θα απογοητευτείτε».
Αποφασισμένος να συνεχίσει στο δρόμο της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. ¨
Εξερχόμενος του Προεδρικού μετά την ολοκλήρωση της  έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς αν ο ανασχηματισμός θα είναι διευρυμένος ή αν αφορά μόνον του Υπουργούς του ΔΗΚΟ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε λακωνικά ότι «σε δεκαπέντε ημέρες θα αποφασίσω τι θα πράξω».
Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, θα υποβάλει μεν την παραίτησή του, αλλά θα παραιτηθεί, επίσης, και από μέλος του ΔΗΚΟ.


αληθεια online

Δεν υπάρχουν σχόλια: