Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αγιασμός στο κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia!!! Άρχισαν οι κρουαζιέρες

Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός επί του κρουαζιερόπλοιου Salamis Filoxenia και το πλοίο αναχώρησε για το πρώτο του ταξίδι με προορισμό το Λίβανο.


Το καλοτάξιδο  c/s Salamis Filoxenia ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο άρχισε τα νέα του δρομολόγια για το 2014 από τις 30 Μαΐου και θα συνεχίσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2014.
Για τους λάτρεις της κρουαζιέρας και όχι μόνο αποτελεί αναμφίβολα ιδανικό τρόπο διακοπών γιατί προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε φιλόξενες τιμές ιδιαίτερα για τις οικογένειες.
Το c/s Salamis Filoxenia θα σας ταξιδεύσει και φέτος σε υπέροχους συνδυασμούς αγαπημένων ελληνικών νησιών και μαγευτικών προορισμών στην Ελλάδα και στους Αγίους Τόπους.
Το Νέο Εμπλουτισμένο Πρόγραμμα Κρουαζιέρων περιλαμβάνει συνδυασμένες επισκέψεις στα Ελληνικά Νησιά με Νέους Προορισμούς!
Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχει εμπλουτιστεί και η κάθε κρουαζιέρα θα είναι ξεχωριστή παρουσιάζοντας ένα καινούργιο πρόγραμμα από νέους καλλιτέχνες.
Η Salamis Tours μια σταθερή αξία για «55 Χρόνια» στον Τουρισμό και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες προσφέρει μοναδικές και ανεπανάληπτες κρουαζιέρες όπως όλοι τις  ονειρεύονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια: