Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τι πρότεινε στους αστυνομικούς για να μην φάει κλήση



Αποφασισμένη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να μην «φάει» κλήσηαπό την αστυνομία, ήταν μια νεαρή από τη Φλόριντα των ΗΠΑ. 

Η Αριέλε Εγκερτ οδηγούσε τη μηχανή της σε κεντρικό δρόμο, όταν δύο αστυνομικοί την σταμάτησαν για έλεγχο, αλκοτέστ και ναρκοτέστ, τα οποία έδειξαν ότι η νεαρή είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και ινδικής κάνναβης.

  Οι άντρες της αστυνομίας άρχισαν να κάνουν ότι προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή να της «κόψουν» τις σχετικές κλήσεις.
Τότε η νεαρή πήρε το ναζιάρικο ύφος της και πρότεινε στους αστυνομικούς... ερωτικό τρίο. Οι άνδρες της αστυνομίας, δεν δέχτηκαν και την προειδοποίησαν ότι οι… ανήθικες προτάσεις της αποτελούν απόπειρα δωροδοκίας. Απτόητη η νεαρή συνέχισε και πρότεινε στοματικό έρωτα ως αντάλλαγμα για την ατιμωρησία τη! 
Οι προτάσεις της όμως έπεσαν στο κενό, καθώς οι άτεγκτοι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου πέρασε όλο το βράδυ και αφέθηκε ελεύθερη το επόμενο πρωί, αφού πρώτα κατέβαλε το ποσό των 5.100 δολαρίων... 





Nooz 

Δεν υπάρχουν σχόλια: