Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Αυστηρό μήνυμα Φαίδωνος για τις αυθαιρεσίες

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως θα επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε αυθαιρεσίες και ότι δεν πρόκειται να γίνονται διακρίσεις.

Μετά την εκτέλεση του διατάγματος επιβολής για την απομάκρυνση της αποθήκης μαρμάρων δίπλα από το Μαρκίδειο Θέατρο ανέφερε, άρχισαν να “ξηλώνονται”  αυθαιρεσίες και στην τουριστική περιοχή.
Ο Δήμαρχος Πάφου ερωτηθείς σχετικά, είπε  πως η άρση των αυθαιρεσιών γίνεται από τους ιδιοκτήτες όμως επιβλέπεται από τους λειτουργούς του Δήμου.
Σε περίπτωση, συνέχισε, που δεν εφαρμοστεί πλήρως το διάταγμα επιβολής τότε- όπως είπε- θα επέμβουν τα συνεργεία του Δήμου.
Σ’ ότι αφορά την απομάκρυνση της αποθήκης μαρμάρων που άρχισε την Παρασκευή από συνεργεία του Δήμου, μετά από γραπτή δέσμευση του ιδιοκτήτη ότι θα συμμορφωθεί με το διάταγμα, η επιχείρηση του Δήμου διακόπηκε.
Πρόσθεσε ακόμη πως τα δύο κέντρα–ουζερί που λειτουργούσαν στη ζώνη προστασίας της παραλίας άρχισαν να ξηλώνονται ενώ το ίδιο– όπως είπε- γίνεται και με την καφετέρια που λειτουργούσε αυθαίρετα απέναντι από τα Δημοτικά Μπάνια.
Σε σχέση με τις διαφημιστικές πινακίδες, ο κ. Φαίδωνος είπε πως μέχρι τώρα έχουν απομακρυνθεί εκατοντάδες διαφημιστικές πινακίδες που τοποθετούνται αυθαίρετα.
Ο Δήμαρχος Πάφου κάλεσε τους πολίτες να συμβάλουν και οι ίδιοι ώστε να μην τοποθετούνται ανεξέλεγκτα διαφημιστικές πινακίδες.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: