Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Γενική - Εκλογική Συνέλευση ΣΙΚΑΠ. 23 Μαρτίου στις 10 π.μ


Τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής της Πάφου, αναγκάζουν τον Σύνδεσμο ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΣΙΚΑΠ- να διοργανώσει Γενική Συνέλευση στην οποία θα τεθούν τα θέματα ενώπιον των μελών του Συνδέσμου και αναμένεται να ληφθούν ουσιαστικές αποφάσεις.

Δήμος Πάφου, πυροσβεστική, εργασιακές σχέσεις και ΦΠΑ θα βρίσκονται στην Γενική Συνέλευση του ΣΙΚΑΠ για να εξηγήσουν στα μέλη του Συνδέσμου τις νέες πρόνοιες που εφαρμόζονται, ούτως ώστε, τα κέντρα να εξασφαλίσουν τις σχετικές άδειες λειτουργίας.

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα ιδιαίτερα από τους δήμους, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες και έξοδα για να εξασφαλίσουν τις άδειες που εκδίδονται κάθε χρόνο.
Όλα αυτά μαζί με την οικονομική κρίση, που ακόμη επηρεάζει την Πάφο, δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα στις τάξεις των κέντρων αναψυχής, οι ιδιοκτήτες των οποίων βρίσκονται σε απόγνωση και ζητούν στήριξη από τις Αρχές.

Έτσι, την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Αμπάσαντορ» απέναντι από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, η Γενική Συνέλευση του ΣΙΚΑΠ η οποία θα είναι και εκλογική.

Κατά το πρώτο μέρος (10.00 πμ) Δήμος Πάφου, πυροσβεστική, εργασιακές σχέσεις και ΦΠΑ θα μιλήσουν στα μέλη του Συνδέσμου για τις νέες πρόνοιες, νομοθεσίες και αποφάσεις για εξασφάλιση αδειών και λειτουργίας των κέντρων, ενώ στην συνέχεια θα γίνει απολογισμός του ΣΙΚΑΠ για την τριετία που πέρασε και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στο πρώτο μέρος θα εξεταστούν τα σοβαρά προβλήματα του Συνδέσμου και θα ληφθούν αποφάσεις άμεσης δράσης.

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευση (12.00 μμ) όπου θα παραστούν οι επίσημοι, θα γίνουν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ, τον δήμαρχο Πάφου και την Έπαρχο.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ- αναμένεται να βγει ενισχυμένος μετά την Γενική Συνέλευσή του. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αναλάβει αμέσως δράση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής.

Καλούμε του ιδιοκτήτες των Κέντρων Αναψυχής της Πάφου να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση του ΣΙΚΑΠ, να στηρίξουν τον Σύνδεσμο για να μπορέσει ο ΣΙΚΑΠ μέσα από τις ανάλογες παρεμβάσεις στα κέντρα λήψης αποφάσεων να αναδείξει και να επιλύσει τα σοβαρότατα προβλήματα των κέντρων αναψυχής.

Εκ του ΣΙΚΑΠ      
Νεόφυτος Θρασυβούλου

Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: