Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Φωτιά σε εστιατόριο και αυτοκίνητο



Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της 22/3/2016 μέχρι και η ώρα 06.00 της 23/3/2016 ανταποκρίθηκε σε 26 κλήσεις για βοήθεια, 19 πυρκαγιές, τέσσερις ειδικές εξυπηρετήσεις, δύο ψευδείς κλήσεις και μία κλήση ασθενοφόρου.


Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι “η ώρα 03.26 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Φιλελλήνων στη Λεμεσό και ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη “Λοχία Βασίλη Κρόκου”.

Η ώρα 03.29 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οδό Φιλελλήνων αρ. 26.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκαν τα επιχρίσματα και η βαφή της πολυκατοικίας.

Επίσης, “η ώρα 05.08 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε εστιατόριο στην οδό Κοτζιά Τεπέ στην Τουρκοκυπριακή συνοικία στην Λάρνακα”.

Ανταποκρίθηκαν τρία Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λάρνακας “Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου” και η ώρα 05.17 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στο εστιατόριο “Βλάχος” στην οδό Κοτζιά Τεπέ αρ.14.

Η πυρκαγιά η οποία αυτοσβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και προκάλεσε ελαφρές ζημιές, οφείλεται σε εμπρησμό, καταλήγει η ανακοίνωση.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: