Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Δέχτηκε πολλές σφαίρες ο 39χρονος Π. ΧριστοδούλουΑρκετές σφαίρες σχεδόν σε όλα τα μέρη του σώματος του δέχθηκε ο Παναγιώτης Χριστοδούλου 39 χρόνων από την Αραδίππου, ο οποίος σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται σε πάροδο της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λάρνακα.

 
Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου έγινε η δολοφονία.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Σοφοκλέους το θύμα «δέχθηκε αρκετές σφαίρες στο κεφάλι, το στήθος, την κοιλιά, το χέρι και το πόδι».
 
Η σορός του Παναγιώτη Χριστοδούλου που ήταν σε λίμνη αίματος, ήταν πεσμένη ανάσκελα στο πάτωμα του νυχτερινού κέντρου.  
 
Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Χριστοδούλου θα διενεργηθεί αύριο το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Εν τω μεταξύ η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του Παναγιώτη Χριστοδούλου, Γιώργο Γεωργίου άλλως Ξιούρουππα 45 χρόνων από την Αραδίππου.
 
Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το έγκλημα, γύρω στις 05.30 το πρωί,  ο Γεωργίου μετέβη με το αυτοκίνητο του στο οδόφραγμα του Περγάμους προκειμένου να μεταβεί στα κατεχόμενα. Ωστόσο επειδή δεν είχε ασφάλεια αυτοκινήτου η Αστυνομία δεν του επέτρεψε την είσοδο.

Ακολούθως ο Γεωργίου αναχώρησε από τη περιοχή του οδοφράγματος Περγάμους και κατευθύνθηκε προς άγνωστη περιοχή.


κυπε