Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Σεξουαλική εκμετάλλευση διερευνά η αστυνομία πίσω από την εξαφάνιση 8χρονου αγοριού



Αναπάντεχη τροπή φαίνεται να παίρνει η χθεσινή εξαφάνιση 8χρονου αγοριού από τη Λετονία, το οποίο είχε εντοπιστεί το πρωί σε σπίτι 48χρονου γείτονα του, στη Λεμεσό, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης, απαγωγής και άσεμνης επίθεσης.
 

Αν και από τις εξετάσεις που έγιναν από ιατροδικαστή δεν εντοπίστηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν σεξουαλική εκμετάλλευση, τόσο ο 8χρονος, όσο και την 12χρονη αδελφή του, έκαναν κάποιες συγκεκριμένες αναφορές σε οπτικογραφημένες καταθέσεις τους, βάσει των οποίων η Αστυνομία ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 48χρονου.
 
Τον 8χρονο αναζητούσε η Αστυνομία καθ`όλη της διάρκεια της νύχτας, αφού δεν επέστρεψε στην οικία του από το πάρκο όπου έπαιζε, απέναντι από την εκκλησία Αγίου Νικολάου. Τελικά εντοπίστηκε το πρωί στην οικία του 48χρονου γείτονα της οικογένειας, όπου, όπως ανέφερε, συνήθιζε να πηγαίνει με την αδελφή του.
 
Τα δυο αδέλφια τέθηκαν υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, αφού στην κατάθεσή τους φαίνεται να αναφέρονται και σε κακομεταχείριση τους από την Λετονή μητέρα τους και τον Ινδό σύντροφό της.
 
Ο 48χρονος δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: