Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Καλοκαιρινό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τους νέους από το CIIM


Ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της νέας εποχής, αλλά και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους έφηβους, το Cyprus International Institute of Management -CIIM, έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό καλοκαιρινό διασκεδαστικό και παράλληλα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους ηλικίας από 15 μέχρι 18 ετών, το οποίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί με μια μέρα ψυχαγωγικής δραστηριότητας το Σάββατο 9 Ιουλίου.  Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, αλλά και ιδιωτικών σχολείων, ενώ τα μαθήματα θα διαρκούν από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ.


Οι έφηβοι μέσα από μια σειρά μαθημάτων υπό μορφή δραστηριοτήτων θα αποκτήσουν νέες προοπτικές για την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική τους εξέλιξη και θα προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις προκλήσεις του σχολείου και της ζωής.

Με τη συμπλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει νέες δεξιότητες, ενώ θα έχουν βελτιώσει και δεξιότητες που ήδη έχουν, σε θέματα αποτελεσματικής επικοινωνίας και διαχείρισης σχέσεων, αύξηση αυτοπεποίθησης και αντιμετώπιση αρνητικής κριτικής, διαχείριση χρόνου και χρημάτων, άγχους και συγκρούσεων κ.α. Παράλληλα, θα μπορούν να ολοκληρώνουν εργασίες πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα, αναβαθμίζοντας έτσι την ολική απόδοσή τους στις σπουδές και τη μελλοντική καριέρα τους, καθώς και στα θέματα επικοινωνίας.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας που θα ακολουθηθούν είναι προσομοιώσεις σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, επιχειρησιακά παιχνίδια, διασκεδαστικές δραστηριότητες, προκλήσεις, ευγενής άμιλλα, εμπειρικά πειράματα, ομαδική εργασία, παρουσιάσεις, κ.α. To καινοτόμο καλοκαιρινό πρόγραμμα του CIIM προσφέρεται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

Όσοι ενδιαφερόμενοι εγγραφούν στο πρόγραμμα μέχρι τις 30 Απριλίου, θα παραχωρηθεί έκπτωση 15%.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του CIIM στο www.ciim.ac.cy ή να επικοινωνούν με τη Θεοδώρα Πετάση στο theodora@ciim.ac.cy ή τηλεφωνικώς στο 22462246.

Δεν υπάρχουν σχόλια: