Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε, η αιμοδοσία Χειμερινών Κολυμβητών και Ναυαγοσωστών


"Η φετινή μας αιμοδοσία, ξεπέρασε κάθε προσδοκία...!", τόνισε ο πρόεδρος των Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

    Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, το  Σάββατο, στο καφέ Πιγκουίνο στην Κάτω Πάφο, η αιμοδοσία των Χειμερινών Κολυμβητών "Βρυσούθκια Κέλπετρη", η οποία έγινε σε συνεργασία με το Ναυαγοσωστικό Όμιλο Κινύρας. 

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης μας είπε: "Η φετινή μας αιμοδοσία ξεπέρασε πραγματικά κάθε προσδοκία, αφού μαζέψαμε 40 μπουκάλια αίμα, γεγονός το οποίο μας ικανοποιεί αφάνταστα. Το Σωματείο μας είναι αρκετά ευαισθητοποιημένο, αφού η βοήθεια προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά τις δύσκολες εποχές που περνά, ο τόπος μας.". 

Και συνέχισε, ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης : "Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, όλους τους αιμοδότες του Σωματείου μας καθώς επίσης  και τους ναυαγοσώστες του Ομίλου Κινύρας, για την άψογη συνεργασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως, θέλω να στείλω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, στο καλό φίλο Δημοτικό Σύμβουλο, Νίκο Σιμιλλίδη, ιδιοκτήτη του Πιγκουίνο, ο οποίος και συνέβαλε τα μέγιστα, στην εξαιρετική επιτυχία, που σημείωσε η φετινή μας αιμοδοσία. 

Ευχαριστίες στέλνουμε και  στον βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Κωστάκη Κωνσταντίνου και τους υποψήφιους βουλευτές Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, Παναγιώτη Παπακυριακού, Άρτεμις Σαββίδου, Πάμπο Πιττοκοπίτη, Δώρο Παφίτη, Βάσο Δημητρίου και Μάριο Ιγνατίου, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.