Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Στην Πάφο βρίσκεται αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ιαπωνίας



Aπό χθες βρίσκεται στην Πάφο αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ιαπωνίας ( JATA) στο πλαίσιο ολιγοήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο με πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017 με στόχο την συμπερίληψη της Πάφου ως προορισμό στα τουριστικά πακέτα που ετοιμάζει για το 2017.


Η αντιπροσωπεία που θα παραμείνει στην Πάφο μέχρι τις 27 Απριλίου, θα επισκεφτεί σήμερα τα γραφεία του Οργανισμού.Πρόκειται για τον Akihiko Hosaka, Βοηθό Γενικό Διευθυντή και Υπεύθυνο του Τμήματος Προώθησης Οργανωμένων Ταξιδιών του Συνδέσμου, και τον Shinichi Wakatsuki, φωτογράφο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση  του Οργανισμού, η πρώτη επαφή έγινε τον Φεβρουάριο στο Τόκυο με την επίσκεψη του Προέδρου του ΔΣ του Οργανισμού, Δρ. Χρίστου Πατσαλίδη, και τη Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Οργανισμού Πάφος 2017, κα. Γεωργία Ντέτσερ, στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού EU- Japan Fest.

Στόχος της επίσκεψης της αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ιαπωνίας (JATA) είναι να ανακαλύψει τις ομορφιές της πόλης από κοντά και να ενημερωθεί ενδελεχώς για το πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2017.

Το Πάφος 2017 ανέλαβε επίσης τη διευθέτηση συναντήσεων με θεσμικούς εταίρους του Οργανισμού Πάφος2017. 

Στόχος είναι η δημιουργία τουριστικών πακέτων για τους Ιάπωνες τουρίστες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν διάφορες πόλεις της Ευρώπης που ήταν, είναι ή θα είναι Πολιτιστικές Πρωτεύουσες, αρχής γενόμενης της Πάφου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Οργανισμός Πάφος 2017 διατηρεί άριστες σχέσεις με τη μακρινή Ιαπωνία και σε συνέργεια με τον Οργανισμό EU- Japan Fest, ο οποίος προωθεί τη συνεργασία Ιαπώνων καλλιτεχνών με καλλιτέχνες από διάφορες Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης, έχει συμπεριλάβει στο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα του 2017 αρκετές εκδηλώσεις και δράσεις στις οποίες θα συμμετέχουν Ιάπωνες καλλιτέχνες


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: