Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Άγριος καυγάς στη Λεμεσό μεταξύ Ελληνοκύπριων και Σύρων

Στο νοσοκομείο Λεμεσού με σπασμένη μύτη, μώλωπες και άλλα τραύματα κατέληξε 24χρονος Σύριος μετά από άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδας Ελληνοκυπρίων και Σύριων στην οδό Ανεξαρτησίας χθες βράδυ.

Η συμπλοκή άρχισε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο παρέες ελληνοκυπρίων και Σύριων που βρίσκονταν στην πολυσύχναστη περιοχή της Λεμεσού πιάστηκαν στα χέρια, για άγνωστο ακόμη ουσιαστικά λόγο.
Αποτέλεσμα της συμπλοκής και αφού έπεσε το ξύλο της αρκούδας, ήταν ο τραυματισμός του νεαρού, ο οποίος εντοπίστηκε από τα περίπολα της αστυνομίας που έσπευσαν επί τόπου, αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, μιας και οι υπόλοιποι εξαφανίστηκαν.
Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η αστυνομία αναζητεί τους εμπλεκόμενους στον καυγά.
Ανακοίνωση αστυνομίας
Γύρω στις 9.30 χθες βράδυ 49χρονος μόνιμος κάτοικος Λεμεσού, κατευθυνόταν με το όχημά του στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, έχοντας ως επιβάτης τον 16χρονο γιο του.
Σε κάποιο σημείο, νεαρά πρόσωπα που βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο φώναξαν στον 16χρονο γιο του να κατέβει για να συζητήσουν. 
Οι πιο πάνω εξήλθαν του οχήματος, ενώ στη συνέχεια στο μέρος κατέφθασαν και τα δύο άλλα παιδιά του 49χρονου, ηλικίας 24 και 26 χρόνων αντίστοιχα.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν τα πιο πάνω πρόσωπα με την ομάδα των νεαρών προσώπων, οι τελευταίοι επιτέθηκαν και κτύπησαν τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.
Με τη λήξη του επεισοδίου όλοι απομακρύνθηκαν από την περιοχή, ενώ στη συνέχεια ο 24χρονος επέστρεψε στο μέρος, όπου δέχθηκε επίθεση από άγνωστο αριθμό νεαρών προσώπων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να χάσει τις αισθήσεις του.
Ασθενοφόρο κλήθηκε στην περιοχή όπου παρέλαβε και μετάφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα ρινικού οστού, καθώς επίσης εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα να κρατηθεί για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: