Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Την καινοτόμο οπτική ίνα ασφαλείας Luceat παρουσίασε η Unite Securite


Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα ‘’Security Fibre Optic Era’’, διοργάνωσε η εταιρία ιδιωτικής ασφάλειας Unite Securite σε συνεργασία με τις εταιρίες Naria Security & Tridimas Electronics στο Tokio Restaurant Bar στη Λεμεσό.


Στη διάρκεια του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πρώτοι για τη νέα εποχή στην περιμετρική φύλαξη, μέσω της πλαστικής οπτικής ίνας Luceat, η οποία αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και καινοτόμα λύση για περιμετρική φύλαξη εξωτερικών χώρων, κυρίως φωτοβολταϊκών πάρκων, εργοστασίων, αποθηκών, εργοταξίων και οικιών, καθώς και για προστασία φωτοβολταικών πλακών, χρηματοκιβωτίων κ.α.
  
Βασικός εισηγητής της άκρως ενδιαφέρουσας παρουσίασης ήταν ο ιταλός κατασκευαστής της πλαστικής οπτικής ίνας Luceat,  κ. Marco Rizzetti, ο οποίος αναφέρθηκε στην εφαρμογή αλλά και στα πλεονεκτήματα του πρωτοποριακού προϊόντος, το οποίο αποτελεί παγκόσμια ευρεσιτεχνία. Παράλληλα, έδωσε στους συμμετέχοντες χρήσιμες και πρακτικές οδηγίες για τον τρόπο εγκατάστασης της πλαστικής οπτικής ίνας Luceat.

Η εταιρεία Unite Securite αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα της πλαστικής οπτικής ίνας Luceat στην Κύπρο, ενώ η εταιρία Naria Security είναι ο μοναδικός κατασκευαστής πλαστικής οπτικής ίνας στην Ευρώπη.


Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το προϊόν και τις πολυδιάστατες εφαρμογές και δυνατότητές του, μπορούν να επισκεφτούν το ‘’The Showroom Experience’’, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 124, στη Λεμεσό ή να επικοινωνήσουν στο 70004433. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: