Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Συνελήφθη ο 48χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικου αγοριούΧειροπέδες φόρεσε το πρωί η Αστυνομία στον 48χρονο,  εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης, απαγωγής και άσεμνης επίθεσης ανήλικου.

 
Ο καταζητούμενος εντοπίστηκε στην οικία του, συνελήφθη και ανακρίνεται στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με τα όσα ανέφεραν χθες σε οπτικογραφημένες καταθέσεις τους 8χρονος και η 12χρονη αδελφή του, τα οποία προκάλεσαν εύλογες υποψίες στους αστυνομικούς ανακριτές για τα αδικήματα που διερευνώνται.
 
Τον 8χρονο αναζητούσε η Αστυνομία ο βράδυ της Κυριακής, όταν δεν επέστρεψε στην οικία του από το πάρκο όπου έπαιζε, απέναντι από την εκκλησία Αγίου Νικολάου. Τελικά εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην οικία του 48χρονου γείτονα της οικογένειας, όπου, όπως ανέφερε, συνήθιζε να πηγαίνει με την αδελφή του.
 
Τα δυο αδέλφια τέθηκαν υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, αφού στην κατάθεση τους φαίνεται να αναφέρονται και σε κακομεταχείριση τους από την Λετονή μητέρα τους και τον Ινδό σύντροφο της.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: