Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αλλά το πρωί τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα δυτικά, θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ.


Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και στα νότια, αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια, για να καταστεί το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο θα υπάρχουν περίοδοι με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το πρωί θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, άνοδο στα δυτικά παράλια, αλλά μη αξιόλογη μεταβολή στις υπόλοιπες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: