Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Το αστυνομικό δελτίο

Αναφορικά με το Αστυνομικό Δελτίο που αφορούσε τη σύλληψη 36χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου,
πλαστοπροσωπίας και παράνομης παραμονής του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αυτός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής του.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Αναφορικά με το πιο πάνω Αστ. Δελτίο που αφορούσε τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 36, 38, 45 και 65 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αυτοί οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο ανανέωσε τα διατάγματα κράτησής τους για άλλες έξι ημέρες.
Η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Αναφορικά με το πιο πάνω Αστ. Δελτίο, ο 31χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και καταρτισμού πλαστού εγγράφου, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής του.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: