Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Οκτώ μέρες υπό κράτηση ο 48χρονος για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικου αγοριού

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ο 48χρονος εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης, σεξουαλικής κακοποίησης και απαγωγής ανήλικου.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου χωρίς να εκπροσωπείται από συνήγορο υπεράσπισης και δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του, ενώ η όλη διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.
Ο 48χρονος εντοπίστηκε στην οικία του και συνελήφθη σε σχέση με τα όσα ανέφεραν χθες σε οπτικογραφημένες καταθέσεις τους 8χρονος και η 12χρονη αδελφή του, τα οποία προκάλεσαν εύλογες υποψίες στους αστυνομικούς ανακριτές για τα αδικήματα που διερευνώνται.
Τον 8χρονο αναζητούσε η Αστυνομία ο βράδυ της Κυριακής, όταν δεν επέστρεψε στην οικία του από το πάρκο όπου έπαιζε, απέναντι από την εκκλησία Αγίου Νικολάου. Τελικά εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην οικία του 48χρονου γείτονα της οικογένειας, όπου, όπως ανέφερε, συνήθιζε να πηγαίνει με την αδελφή του.
Τα δυο αδέλφια τέθηκαν υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, αφού στην κατάθεση τους φαίνεται να αναφέρονται και σε κακομεταχείριση τους από την Λετονή μητέρα τους και τον Ινδό σύντροφο της.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: