Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Τι γίνεται με τον Κύπριο που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Μύκονο;

Αποζημίωση που αγγίζει τις 300.000 ευρώ και μηνιαία καταβολή 1000 ευρώ για τουλάχιστον δύο χρόνια θα λάβει η οικογένεια του 32χρονου Κύπριου που τον περασμένο Σεπτέμβριο ξυλοκοπήθηκε άγρια από υπάλληλο σεκιούριτι έξω από κλαμπ της Μυκόνου.

Ο καιρός απόψε στην Κύπρο



Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Κύπρος. Συνεχίζεται η αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό

Αύξηση, για έβδομο συνεχόμενο μήνα, σε ετήσια βάση, παρουσίασαν τα έσοδα από τον τουρισμό τον Ιανουάριο του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη η Στατιστική Υπηρεσία.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου παραπέμπονται οι 12 κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο ΧΥΤΑ και ΧΥΤΗ

Ενώπιον Κακουργιοδικείου παραπέμπονται οι δώδεκα κατηγορούμενοι για την υπόθεση ΧΥΤΑ και ΧΥΤΥ. Η απευθείας δίκη ορίστηκε για τις 26 Απριλίου στις 09.30. Συνολικά οι ύποπτοι αντιμετωπίζουν 106 κατηγορίες.

Δείτε από ξεκίνησε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Στρόβολο



Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξαν ένοικοι διαμερίσματος στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Στρόβολο στη Λευκωσία, στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά που προκλήθηκε από ανάφλεξη του περιεχομένου μαγειρικού σκεύους, το οποίο ξεχάστηκε πάνω σε αναμμένη μαγειρική συσκευή.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Συγκεκριμένους τρόπους για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων του Δήμου Πάφου με την Πρεσβεία της Γεωργίας στην Κύπρο συζήτησαν ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Πρέσβης της φίλης χώρας Ravaz Lominadze.

Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: "Πρέπει να γίνει το θαλάσσιο πάρκο στα Δημοτικά Μπάνια...!"


                                                        Βολές από τον πρόεδρο των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, προς το Τμήμα Αρχαιοτήτων, που δεν δίνει την συγκατάθεσή του.

Διαφοροποίηση βρετανικής θέσης έναντι Τουρκίας;

Φανούλα Αργυρού

Η Βρετανία είναι Χριστιανική χώρα

Στο Πασχαλινό μήνυμά του ο  Βρετανός Πρωθυπουργός  Ντέιβιντ Κάμερον έστειλε μήνυμα ελπίδας προς όλα τα εκατομμύρια των Χριστιανών στην Βρετανία και σε όλο τον κόσμο.

Σύλληψη 25χρονου στην Λευκωσία. Φαίνεται να πήγαινε για ληστεία

Στη σύλληψη 25χρονου από τη Λευκωσία προχώρησε η αστυνομία.  Κατείχε ομοίωμα πιστολιού και ρόπαλο, μάλλον πήγαινε για ληστεία.

Έκλεψαν κατάστημα κινητών τηλεφώνων στην Λεμεσό

Στόχος διαρρηκτών έγινε το πρωί  κατάστημα κινητών τηλεφώνων γνωστής αλυσίδας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό. Οι δράστες έκλεψαν κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και άλλα ηλεκτρονικά είδη άγνωστης μέχρι στιγμής.

Έλεγχοι για ανασφάλιστα αυτοκίνητα



Μεταξύ των ημερομηνιών 21 – 27 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, πραγματοποιήθηκε εκστρατεία αστυνόμευσης για έλεγχο και καταγγελία των ανασφάλιστων οδηγών.
Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν 69 συνολικά οδηγοί.

Δείτε που βρέθηκαν φυσίγγια και κροτίδες



Φυσίγγια και κροτίδες εντοπίστηκαν σε ανοικτό χώρο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.
Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι γύρω στις 10μ.μ. χθες βράδυ, εντοπίστηκαν σε δύο τοποθεσίες σε ανοικτούς χώρους δύο τσάντες, οι οποίες περιείχαν 35 φυσίγγια και 40 κροτίδες αντίστοιχα.

Βούτηξαν ποτά από Κινέζικο εστιατόριο στην Κάτω Πάφο



Ποτά απέσπασαν άγνωστοι από κινέζικο εστιατόριο που βρίσκεται  στην καρδιά της Κάτω Πάφου.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης



Ενώπιον του  Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να προσαχθούν οι ύποπτοι που φέρεται να εμπλέκονται  στην υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Κύπρο



Ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Επίσημη έναρξη προεκλογικής εκστρατείας του ανεξάρτητου υποψήφιου βουλευτή Πάφου Αντρέα Ευστρατίου. ΦΩΤΟ



Ο ανεξάρτητος υπερκομματικός υποψήφιος βουλευτής Πάφου Ανδρέας Ευστρατίου ξεκίνησε απόψε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία. Σε ομιλία του, τόνισε ότι, είναι στο πλευρό όλων των Παφιτών και σκοπός του είναι να καθαρίσει η Πάφος από αυτούς που την κατέστρεψαν.

Ελεύθερος ο Λ. Μπόμπολας


Ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Μιχάλη Δημητρακόπουλο, Ηλία Αναγνωστόπουλο και Πολυχρόνη Τσιρίδη,

Απουσιάζει από το σπίτι της στην Λάρνακα



Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι η Σοφρωνία Παπαρίδου, 58 ετών, ελλείπει από χθες 29 Μαρτίου, 2016 από την οικία της στη Λάρνακα.
 
Η Παπαρίδου περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70μ περίπου.
 
Παρακαλείτε οποιοσδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Χειροπέδες πέρασε η Ελληνική αστυνομία στους Μπόμπολα και Λώλος για το σκάνδαλο ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ



Συνελήφθη στις 11:30 το μεσημέρι στην Αθήνα ο Λεωνίδας Μπόμπολας, ιδιοκτήτης ομίλου εταιρειών και κύριος μέτοχος της εταιρείας Helector. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μπόμπολας παρουσιάστηκε στις 11:30 στην Εισαγγελία Εφετών στην Αθήνα και ακολούθως συνελήφθη.

Οκτώ μέρες στο κελί ο αεροπειρατής

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του Seifel-Din Moustafa-Eman, 59 χρόνων, από την Αίγυπτο 

Το σκάνδαλο ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ καταχωρείται στο δικαστήριο

Στην Νομική υπηρεσία αναμένεται σήμερα ο φάκελος της υπόθεσης ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης από τους ανακριτές, σύμφωνα με την Αστυνομία.

To CIIM καλωσόρισε στην Κύπρο το Σύνδεσμο Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού Αμερικής

Στις 17 Μαρτίου 2016, το Cyprus International Institute of Management (CIIM) καλωσόρισε τον κύριο Howard A. Wallack, Global Markets Executive από το Society for Human Resource Management (SHRM) της Αμερικής, ο οποίος παρουσίασε σε περισσότερους από 50 επαγγελματίες υψηλού επιπέδου τις τελευταίες εξελίξεις στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως έχουν εντοπιστεί μετά από έρευνες του SHRM και άλλων αναγνωρισμένων πηγών διεθνούς εμβέλειας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, σε σταθερή ανοδική πορεία

                   
"Θέλουμε τέσσερις σερί νίκες, για να κατακτήσουμε τον τίτλο...!", τόνισε ο Ραφαήλ Ναζίρης.

Νέα ηγεσία στην ΠΟΒΕΚ Πάφου. Πρόεδρος ανέλαβε ο Αντρέας Ευριπίδου


Ο Αντρέας Ευριπίδου, είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΟΒΕΚ Πάφου και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να δώσει νέα πνοή στην οργάνωση, αφού είναι γνωστές οι γνώσεις και οι ικανότητές του.

ΕΥΡΩΠΗ: ΜΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ


Ευρώπη, η ήπειρος της αλληλεγγύης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του πολιτισμού, της ελευθερίας. Όλα αυτά αποτελούσαν τα συστατικά στοιχεία της ηπείρου που όλοι γνωρίζαμε πριν από την έναρξη του ασύμμετρου πολέμου που κήρυξε το Ισλαμικό Κράτος.

Οι επιθέσεις των τζιχαντιστών πολλές. Ο βίαιος εξτρεμισμός και η τρομοκρατία έχουν σκορπίσει το θάνατο παντού. Άνθρωποι νεκροί, πανικός στη ψυχή, δάκρυα, φόβος, περιορισμός. Αυτό είναι το σκηνικό που συνθέτει την Ευρώπη του σήμερα. Μια Ευρώπη που μετρά τις πληγές της και κηδεύει τα θύματα της ακρότητας.

Κλειστό παραμένει το αεροδρόμιο των Βρυξελλών



Το διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζαβεντέμ θα παραμείνει κλειστό για τους επιβάτες και σήμερα Τετάρτη, ανακοίνωσε απόψε η εταιρεία που διαχειρίζεται τον αερολιμένα, μία εβδομάδα μετά την επίθεση αυτοκτονίας κατά την οποία ισοπεδώθηκε η αίθουσα αναχωρήσεων.

Πυρκαγιά σε γυμνάσιο στον Στρόβολο



Σε 21 κλήσεις για βοήθεια και εννέα ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο.

Μεθυσμένος Ιρανός συνελλήφθη γιατί προκαλούσε ανησυχία έξω από ξενοδοχείο της Λάρνακας



Άνδρας από το Ιράν, 37 χρόνων μόνιμος κάτοικος Λεμεσού, συνελήφθη τα ξημερώματα έξω από παραλιακό ξενοδοχείο στη Λάρνακα για τα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης.

Δείτε γιατί συνέλαβαν νεαρό στην Λάρνακα



Νεαρός 19 χρόνων από τη Λάρνακα συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα από την Αστυνομία ως ύποπτος για υποθέσεις διάρρηξης περιπτέρου στην Αραδίππου με σκοπό τη κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Πιστόλι βρέθηκε κάτω από κάλαθο σκουπιδιών



Πιστόλι 7.65 μιλιμέτρων με γεμιστήρα, γερμανικής κατασκευής εντοπίστηκε κάτω από κάλαθο σκουπιδιών που βρίσκεται έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στην τουριστική περιοχή Πύλας.

Αεροπορικό δυστύχημα με μικρό αεροσκάφος στο Κεμπέκ. Επτά νεκροί



Επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους χθες όταν ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη στις Νήσους της Μαγδαληνής στον Κόλπο του Αγίου Λαυρεντίου, είπε η αστυνομία της επαρχίας του Κεμπέκ. Τα θύματα περιλαμβάνουν έξι επιβάτες και τον πιλότο, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κεμπέκ Μαρτίν Ασελέν.

Ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις μεσημβρινές κυρίως ώρες θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Στο δικαστήριο οδηγείται σήμερα ο αεροπειρατής



Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο άνδρας ο οποίος πραγματοποίησε χθες το πρωί αεροπειρατεία σε αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

ΚΟΜΒΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΚΤΙΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΦΟΥ

 
Η κρίση του προσφυγικού στην Ελληνική Επικράτεια απέδειξε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να διαχειριστεί μεγάλα και δύσκολα προβλήματα με επιτυχία και αποτελεσματικότητα, εκεί που οι ευρωπαϊκοί και εθνικοί θεσμοί αποτυγχάνουν.

Αποκαλυπτήρια Μνημείου Χρίστου Κωνσταντινίδη


Τελούνται αύριο, Πέμπτη 31 Μαρτίου, τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τον ήρωα Χρήστο Κωνσταντινίδη από τη Γεροσκήπου, ο οποίος έλαβε μέρος στη Μικρασιατική Εκστρατεία και έπεσε ενδόξως στη μάχη του Ντεμερτζή, στις 18.07.1920, σε ηλικία 24 ετών.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Αυτός είναι ο αεροπειρατής που αναστάτωσε την Κύπρο. ΦΩΤΟ


Ο 59χρονος ύποπτος αεροπειρατής ανακρίνεται, με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει το κυπριακό νομικό σύστημα και αύριο Τετάρτη θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, από το οποίο θα ζητηθεί η κράτηση του για συνέχιση των διενεργούμενων ερευνών, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Στο δικαστήριο Λάρνακας θα παρουσιαστεί αύριο ο αεροπειρατής

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ο άνδρας ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αεροπειρατεία σε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, το οποίο προσγειώθηκε το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στην Λευκωσία

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Βρέθηκε απανθρακωμένο  πτώμα γυναίκας στη Λευκωσία. Το πτώμα εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Αγλαντζιά.

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο αεροπειρατής

Γύρω στις 14:40 ο φερόμενος αεροπειρατής του αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών, που βρίσκεται στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, εξήλθε του αεροσκάφους με τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Το υπ. Εξωτερικών δίδει όλες τις λεπτομέρειες της αεροπειρατείας



Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ανέφερε το απόγευμα ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Ζήνων, σε δηλώσεις του σε σχέση με την αεροπειρατεία σε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αυτό είναι το όνομα του αεροπειρατή

Τρεις επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος παραμένουν ακόμα στο αεροσκάφος της EgyptAir, όπως ανέφερε σε διάσκεψη Τύπου ο Αιγύπτιος Υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας Sherif Fathy Ateyya, τον οποίο επικαλείται το CNN.

Η πρώην σύζυγος του αεροπειρατή έδωσε κατάθεση

Στο αεροδρόμιο βρίσκεται και δίνει κατάθεση η Κύπρια, πρώην σύζυγος του αεροπειρατή αραβικής καταγωγής, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των ΜΜΕ από την Αστυνομία.

Δείτε όλα τα νεότερα σχετικά με την αεροπειρατεία στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Δύο άτομα αποβιβάστηκαν λίγο μετά το μεσημέρι από το αεροσκάφος της EgyptAir που βρίσκεται υπό αεροπειρατεία στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Δείτε ποιοι έχουν παραμείνει πάνω στο αεροσκάφος

Όλοι οι επιβάτες του υπό αεροπειρατεία αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών, εκτός του επταμελούς πληρώματος και τεσσάρων ξένων, έχουν αφεθεί ελεύθεροι, όπως αναφέρει το Aviation Safety.

Στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέρθηκαν οι επιβάτες της πτήσης των Αιγυπτιακών Αερογραμμών


Στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέρονται όλοι οι επιβάτες της πτήσης των Αιγυπτιακών Αερογραμμών που έκανε αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας ύστερα από αεροπειρατεία.

Στην Πάφο μεταφέρονται οι πτήσεις του αεροδρομίου Λάρνακας

Η Hermes Airports προβαίνει σε διευθετήσεις ώστε οι προγραμματισμένες πτήσεις που ήταν να αφιχθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας να μεταφερθούν στο αεροδρόμιο της Πάφου.

Μέσω twitter η EgyptAir επιβεβαίωσε την αεροπειρατεία

Η αερογραμμή EgyptAir επιβεβαίωσε μέσω twitter ότι αεροσκάφος της βρίσκεται υπό αεροπειρατεία και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Αποβιβάστηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας επιβάτες του υπό αεροπειρατεία αεροσκάφους

Αριθμός επιβατών του υπό αεροπειρατεία αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος πριν από λίγο.

Σε συναγερμό το αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω αεροπειρατείας

Σταθμευμένο στο τέλος του αεροδρομίου Λάρνακας, κοντά στο χώρο δίπλα από την παραλία Μακένζι, βρίσκεται σταθμευμένο το αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών, στο οποίο έχει εκδηλωθεί αεροπειρατεία.

Στο δικαστήριο Πάφου καταχωρείται μεθαύριο η υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης



Μετά την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου για το σκάνδαλο των σκουπιδιών από την Αστυνομία, αναμένεται την Πέμπτη να καταχωρηθεί η υπόθεση για το ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, σύμφωνα με την Αστυνομία.