Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Δείτε ποιους αναζητεί η αστυνομία για τη ληστεία σε βάρος 63χρονης


Η Αστυνομία αναζητεί τέσσερα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, ληστείας, διάρρηξης κτιρίου και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 14 Οκτωβρίου, 2018, στην Πάφο.



Η Αστυνομία δημοσιοποιεί τις σχετικές φωτογραφίες των αναζητούμενων προσώπων και απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26606021. 26606026, 26606049 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 7μ.μ. χθες, τρία άγνωστα πρόσωπα, αφού παραβίασαν την είσοδο πολυκατοικίας στην Πάφο, εισήλθαν σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου, όπου διαμένει 63χρονη. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και τέταρτο πρόσωπο.
Οι δράστες, αφού εντόπισαν την ιδιοκτήτρια στην κουζίνα του διαμερίσματος, υπό την απειλή μαχαιριού, της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με κολλητική ταινία και τη φίμωσαν. Στη συνέχεια, έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.
Η 63χρονη εξετάστηκε από ιδιώτη ιατρό, ο οποίος διαπίστωσε ότι φέρει εκδορές στα χέρια, στο λαιμό και στο πρόσωπο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως καλή.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, καθώς και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.



κυπε