Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Την έσφαξε ο πρώην κουνιάδος της



Ενέδρα θανάτου είχε στήσει ο 60χρονος πρώην κουνιάδος της Μαρίνας Τζωρμπατζή που την σκότωσε με μαχαίρι στην καφετέρια όπου εργαζόταν στο Ηράκλειο Κρήτης.


Το θύμα, μητέρα της Ελληνίδας Ms Transcontinental Intermatonal 2017 Κωνσταντίνας Παγάνη, αντιμετώπιζε τον τελευταίο μήνα αρκετά προβλήματα με τον 60χρονο ο οποίος φιλοξενούνταν για ανθρωπιστικούς λόγους στο σπίτι της μιας κόρης της άτυχης Μαρίνας.



Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο δράστης ο οποίος αρκετά συχνά ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ δημιουργούσε προβλήματα στο σπίτι που φιλοξενούνταν και όταν η κόρη του θύματος που τον είχε στο σπίτι της για τουλάχιστον τρία χρόνια του είπε πως έπρεπε να φύγει, εκείνος θεώρησε ότι για αυτή την εξέλιξη υπεύθυνη ήταν η Μαρίνα Τζωρμπατζή.

Ο 60χρονος περίμενε το θύμα να πάει στην καφετέρια που εργαζόταν το πρωί. Όταν την είδε ξέσπασε καυγάς και με ένα μαχαίρι που είχε κρυμμένο πάνω του, τη μαχαίρωσε τρεις φορές. Ο δράστης αμέσως έφυγε από το σημείο αλλά αργότερα συνελήφθη από τις αρχές όπου ομολόγησε. 



Η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος του αδερφού του δράστη ο οποίος είναι γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις. Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της Ms Transcontinental Intermatonal 2017.


Ο 60 χρονος περίμενε την 53χρονη συγγενή του εξ αγχιστείας να μεταβεί στην καφετέρια όπου και εργαζόταν στα Δειλινά, στη διασταύρωση των οδών Στρυμώνος και Παύλου Μελά. Μόλις η γυναίκα έφτασε στην επιχείρηση, ο 60χρονος εμφανίστηκε μπροστά της και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα. 

Ο καυγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις και συνεχίστηκε ακόμη και όταν το θύμα εισήλθε στο εσωτερικό της επιχείρησης. Τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ τους, όταν ξαφνικά ο κατ’ ομολογία δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε την 53χρονη στην κοιλιακή χώρα, τα χέρια και τον λαιμό. Συνολικά η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τρία χτυπήματα με το μαχαίρι του δράστη που αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

Η γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτη, ενώ ο δράστης επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του και εξαφανίστηκε. Στο σημείο του φονικού έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί που άρχισαν αμέσως να αναζητούν τον υπαίτιο του φονικού.

Δυστυχώς όμως, η παρέμβαση των διασωστών δεν ήταν σωτήρια για την άτυχη γυναίκα, η οποία έσβησε από την ακατάσχετη αιμορραγία.


https://www.protothema.gr/greece/article/828298/sok-sto-irakleio-mitera-proin-estemmenis-i-gunaika-pou-esfaxe-o-proin-kouniados-tis/