Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

Την κατασπάραξαν τα σκυλιά τηςΜία γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, έχασε τη ζωή της με άσχημο τρόπο όταν τις επιτέθηκαν δύο σκυλιά που τάιζε.
Η άτυχη γυναίκα δεν φανταζόταν σε καμία περίπτωση ότι θα χάσει τη ζωή της με τόσο βίαιο τρόπο από τα δύο σκυλιά της.

Πρόκειται για την 33χρονη Τζοάνα Βιλαφέιν, μητέρα δύο παιδιών που δεν κατόρθωσε να γλιτώσει όταν τα δύο πιτ μπουλ της, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, της όρμηξαν στο Νοσοκομείο Ζώων O' Connor στο Ίρβινγκ του Τέξας 


Η γυναίκα είχε δώσει τα δύο pit bull σε ένα καταφύγιο ζώων για να εξεταστούν για λύσσα. Μέσα στη βδομάδα, βλέπετε, είχαν επιτεθεί σε έναν άνθρωπο κι έτσι η 33χρονη ζήτησε βοήθεια από το καταφύγιο.
Το πρωί της Κυριακής (24/3) αποφάσισε να τα επισκεφτεί. Έτσι, τα τάισε κι έπειτα τα πήγε βόλτα.
Ωστόσο, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους τα ζώα της επιτέθηκαν με άγριο τρόπο. Το προσωπικό από το καταφύγιο τη βρήκε πολύ σοβαρά τραυματισμένη στο έδαφος. Τα σκυλιά ήταν τόσο αγριεμένα που δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει την άτυχη γυναίκα.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως αναγκάστηκε να τα πυροβολήσει, επειδή ήταν αδύνατον να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην 33χρονη.
Μετά από αρκετή ώρα η γυναίκα κατάφερε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.
Πλέον, οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες των γεγονότων, αφού τα σκυλιά βρίσκονταν σε καραντίνα και η 33χρονη δεν θα έπρεπε να τα είχε βγάλει βόλτα.http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1338395/mitera-dyo-paidion-ehase-ti-zoi-tis-otan-tin-katasparaxan-ta-skylia-tis