Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Την κρατούσε ως σκλάβα του σεξ σε αυτοσχέδιο μπουντρούμιΤη φρίκη στα χέρια ενός 50χρονου ταξιτζή έζησε μια 16χρονη στην Κίνα η οποία για μια περίοδο 24 ημερών ήταν κλεισμένη σε ένα μπουντρούμι για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του απαγωγέα της.


Σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές ο 50χρονος κρατούσε δεμένη με αλυσίδα μήκους 5 μέτρων στο λαιμό τη νεαρή κοπέλα την οποία ανά τακτά διαστήματα βίαζε.Ο διεστραμμένος οδηγός ταξί χρησιμοποιούσε και πέντε λουκέτα για να την κρατάει την 16χρονη στο μπουντρούμι.


kina-16xron3
kina-16xron2
kina-16xron1Ο ταξιτζής είχε φτιάξει το μπουντρούμι κάτω από το δωμάτιό του βάζοντας μέσα σε αυτό μόνο μια ξύλινη σανίδα για κρεβάτι και μια πλαστική τουαλέτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 50χρονος είχε κατασκευάσει το δωμάτιο της φρίκης εδώ και 3 χρόνια χαρακτηρίζοντας τα κίνητρά του «διεστραμμένα», τις μεθόδους του «απεχθείς» και κάνοντας λόγο για «προμελετημένες κινήσεις προκειμένου να απαγάγει γυναίκες».

Ο ταξιτζής άρπαξε την 16χρονη ενώ αυτή περίμενε για ταξί στις 13 Φεβρουαρίου. Αν και οι κινήσεις του κατά τη διάρκεια της κούρσας υποψίασαν την κοπέλα που προσπάθησε να ξεφύγει, ο 50χρονος της όρμηξε, τη χτύπησε και την έδεσε με τα κορδόνια των παπουτσιών της προκειμένου να την οδηγήσει στο μπουντρούμι.Την αστυνομία ενημέρωσαν οι γονείς της 16χρονης όταν έχασαν τα ίχνη της με τους αστυνομικούς να την εντοπίζουν 24 ημέρες αργότερα.