Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

Συναγερμός στα Mall Λεμεσού και Πάφου καθώς και στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Λήξη συναγερμού σε Πάφο, Λάρνακα και Λεμεσό μετά από έρευνες της Αστυνομίας αφού δεν εντοπίστηκε κάτι το ύποπτο.

Μετά από πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο στο Mall της Πάφου έθεσε σε κινητοποίηση τις Αρχές και αμέσως δοθηκαν εντολές προς τον κόσμο να εκκενώσει το εμπορικό κέντρο. Μέτα από σαρωτικές έρευνες δεν εντοπίστηκε κάτι το μεμπτό.
Σείρα πήρε και το Mall στη Λεμεσό. Πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο και στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία. Ο κόσμος που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο αποχώρησε για να διεξάγουν έρευνες τα μέλη της δύναμης ωστόσο δεν εντοπίστηκε ούτε και στο Mall της Λεμεσού κάτι το ύποπτο.
Λίγη ώρα αργότερα σε εν εγρήγορση τέθηκε και η Αστυνομία Λάρνακας μετά από πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο σε αεροσκάφος στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της δύναμης για εξετάσεις. Μετά από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό.

Ένα email που στάλθηκε στις Αρχές ήταν αρκετό να σημάνει κόκκινος συναγερμός στην αστυνομική δύναμη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες το email έκανε λόγο για ύποπτα αντικείμενα σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Λάρνακας καθώς και στα εμπορικά κέντρα Λεμεσού και Πάφου.
Οι Αρχές μετά από έρευνες δεν εντόπισαν κάτι το ύποπτο σε Πάφο και Λάρνακα. Οι έρευνες στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού συνεχίζονται.
Παράλληλα οι Αρχές έπιασαν δουλεία για να εντοπιστεί ο αποστολέας του email που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Η πληροφορία για το ύποπτο αντικείμενο σε αεροσκάφος αφορούσε ξένη αεροπορική εταιρεία που θα αναχωρούσε από το αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 3 το μεσημέρι.
Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα στο αεροσκάφος με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων και πυροτεχνουργών της Δύναμης, αποβιβάζοντας τους επιβάτες και τις αποσκευές.
Μόλις έγινε αντιληπτό ότι στο αεροσκάφος και στις αποσκευές δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο, οι επιβάτες παρέλαβαν ξανά τις αποσκευές τους και προχώρησαν στον απαραίτητο έλεγχο και άρχισε η διαδικασία επιβίβασης προκειμένου το αεροπλάνο να αναχωρήσει για τον προορισμό του.

Το My Mall Λεμεσού εκκενώθηκε μετά από πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο. Το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο από κόσμο, ο οποίος κλήθηκε από το προσωπικό ασφαλείας του πολυκαταστήματος να προχωρήσει προς τις εξόδους, ενώ την ίδια ώρα έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και άρχισαν έρευνες.
Λόγω της μαζικής αποχώρησης των πολιτών δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στον κάθετο δρόμο, τμήμα του οποίου αποκόπηκε από την αστυνομία, που απαγόρευσε την είσοδο οχημάτων προς το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου μπροστά από το πολυκατάστημα. Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί κάτι το ύποπτο.
Μετά τα Mall της Λεμεσού και της Πάφου εκκενώνεται και αεροσκάφος στο Αεροδρόμιο Λάρνακα μετά από πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο. Οι επιβάτες κατέβηκαν από το αεροσκάφος και μέλη της αστυνομίας διεξάγουν έρευνες.
Tα Mall στην Πάφο και Λεμεσού εκκενώθηκαν μετά από πληροφορία για ύποπτα αντικείμενα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της αστυνομικής δύναμης ενώ ο κόσμος βγήκε από τα κτήρια. Σημειώνεται πως στις έρευνες συμβάλλουν και οι σκύλοι της δύναμης.

Στο Mall της Πάφου έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την αστυνομική διεύθυνση Πάφου μετά από πληροφορία για ύποπτο αντικέιμενο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο λήφθηκε γύρω στις 15:20.
Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στον χώρο και προχώρησαν στην εκκένωση του πολυκαταστήματος .
Επίσης, στη σκηνή έσπευσαν και πυροτεχνουργοί, καθώς και ειδικός ουλαμός.
Ακολούθως άρχισαν έρευνες, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί κάτι το ύποπτο