Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

Το Dorians Coastal Challenge επιστρέφει στο Μόλο ΛεμεσούΜετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού Dorians Coastal Challenge, η απόλυτη διαδρομή επιβίωσης επιστρέφει στις 4 Μαΐου στο Μόλο Λεμεσού.

Το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife αποτελεί μια άριστη ευκαιρία για τους λάτρεις της περιπέτειας και για όσους θα ήθελαν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παρόμοια με τα ριάλιτι επιβίωσης!
Σε μια διαδρομή απόστασης 5 χιλιομέτρων, αποτελούμενης από πέραν των 20 εμποδίων και δοκιμασιών κατά μήκος της παραλίας και εντός της θάλασσας, οι συμμετέχοντες καλούνται να θέσουν σε δοκιμασία την αντοχή, τη δύναμη, το σθένος και τις ικανότητες συνεργασίας τους. Αναρρίχηση σε σχοινιά και δίχτυα, προσπέλαση τοίχων, πλεύση με σχεδίες, πτώσεις στη θάλασσα από φουσκωτά «παγόβουνα», ισορροπία σε δοκούς και έρπιση κάτω από δίχτυα είναι μόνο ορισμένες από τις δοκιμασίες τις οποίες οι Δωριείς καλούνται να εκτελέσουν προτού περάσουν τη γραμμή τερματισμού.
Κατά τη φετινή εκδήλωση θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά 6 νέες υπερκατασκευές - δοκιμασίες και φουσκωτά εμπόδια που αναμένεται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και τον ενθουσιασμό σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.
Το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife θα διεξαχθεί στο Μόλο Λεμεσού το Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 και απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.dorianschallenge.com
Μεγάλος χορηγός και στρατηγικός συνεργάτης στο Dorians Coastal Challenge είναι η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, τα προϊόντα Arla Protein, η εταιρεία Scaffolding Solutions, η Land Rover, η Andreopoulos Signs & Printings και το φυσικό μεταλλικό νερό Κύκκος.
Την εκδήλωση στηρίζουν το πρώτο μουσικό site music.net.cy, το Russian Wave Radio και το My Cyprus Guide.
Το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων των Λεμεσίων για το έτος 2019 και πραγματοποιείται με τη στήριξη της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού