Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

Δείτε που υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κύπρου


Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση του οδικού δικτύου έχει ως ακολούθως:

Στην περιοχή Τροόδους, λόγω χιονόπτωσης, οι δρόμοι Προδρόμου – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου  - Πλατρών, Πεδουλά –Pinewood – Κακοπετριάς και Προδρόμου – Λεμύθου, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί. 
Στην επαρχία Πάφου είναι κλειστός ο δρόμος στο γεφύρι Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς.
Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.
Καλούνται όσοι θα διακινηθούν απόψε στο οδικό δίκτυο, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.
Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.