Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Δείτε που αναμένεται να βρέξει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο


Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά θα καταστεί τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και απόγευμα μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά το απόγευμα, στα δυτικά και βόρεια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.
Τη Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους, ενώ για την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.