Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

"Δεν χαριζόμαστε Σε Κανένα. Ο ΣΙΚΑΠ είναι μαζί σας από το 1985"

Ο Πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ και ΣΙΚΑΠ  Νεόφυτος Θρασυβούλου με αφορμή διάφορα σχόλια που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε παρέμβαση και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Προέδρου...

 

Παρέμβαση προέδρου ΟΣΙΚΑ Νεόφυτου Θρασύβουλου. Από ΟΣΙΚΑ για τα μέλη του ΣΙΚΑΠ Πάφου. 

"Επειδή γράφονται και ακούγονται πολλά  στο F/B πρέπει να σας ενημερώσω ότι δεν σταματήσαμε ποτέ τον πόλεμο και τις διεκδικήσεις  και αυτά που απολαμβάνουμε είναι μέσα από σωστές  τοποθετήσεις. Σας ενημερώνω ότι την ερχόμενη  Δευτέρα το διευρυμένο  συμβούλιο μας με την ΟΕΒ αποφασίζουμε για τα νέα αιτήματα μας και τις επόμενες μας κινήσεις. Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν η ΟΕΒ, ΟΣΙΚΑ, Σύνδεσμος Νυκτερινών κέντρων, Σύνδεσμος Επωνύμων  Αλυσίδων, Αλυσίδες Καφετεριών, Σύνδεσμος αιθουσών Δεξιώσεων,  κ.α. Σύνδεσμοι και επιχειρήσεις  16 μελών που λαμβάνουν μέρος  στη διευρυμένη μας επιτροπή η οποία έχει συσταθεί για να περνάει   αποφάσεις σε εποχές κρίσεων.   Ο ΣΙΚΑΠ σας καλεί όλους ενωμένους για τη διεκδίκηση  της επιβίωσης  μας.

Θέματα που ήδη συζητούμε.

1. Καμία πληρωμή αδειοδότησης για 2020.

2. Εμμένουμε στη επιχορήγηση των ενοικίων προέκταση  του σχεδίου μέχρι τον Μάρτιο με την έναρξη της τουριστικής περιόδου να αποπληρωθούν σε βάθος χρόνου.

3. Παράταση αποπληρωμής δανείων και αναδιάρθρωση με αποπληρωμή δόσεων ανάλογα με τις δυνατότητες της επιχείρησης.

4. Μείωση της τιμής ηλεκτρισμού και δημιουργία κατηγορίας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.  Διευκόλυνση στις δόσεις σε μεγαλύτερο διάστημα.

5. Πληρωμή κοινωνικών ασφαλίσεων μέχρι τρεις μήνες χωρίς τοκισμό.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Οικονομίας.

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα . Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το άνοιξε κλείσε και πόσο επηρεάζεται η ψυχολογία μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι  σας αντιπροσωπεύουμε με υπευθυνότητα. Εάν κερδίζαμε  κάτι με το να βγούμε στους δρόμους να είστε σίγουροι πως  θα το κάναμε. Δεν χαριζόμαστε Σε Κανένα. Ο ΣΙΚΑΠ είναι μαζί σας από το 1985".

Δεν υπάρχουν σχόλια: