Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη καλλονή....μοντέλο από το Μεξικό

Τραγικό θάνατο φέρεται να βρήκε η Τζόσελιν Κάνο, ένα νεαρό μοντέλο του Instagram με σχεδόν 13 εκατομμύρια ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.


Σύμφωνα με την Daily Mail, η 29χρονη κοπέλα φέρεται να έχασε τη ζωή της στις 7 Δεκεμβρίου, με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες να «δείχνουν» ως αιτία θανάτου μια αποτυχημένη επέμβαση ανόρθωσης γλουτών στην Κολομβία.

Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα, ένα livestream από μια τελετή που πιστεύεται ότι ήταν η κηδεία της μεταδόθηκε στο YouTube αυτήν την εβδομάδα. Την τραγική είδηση του θανάτου του μοντέλου μοιράστηκε εχθές στο Twitter η influencer Λίρα Μέρσερ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θεέ μου, η Τζόσελιν Κάνο πέθανε στην Κολομβία κάνοντας επέμβαση. Είναι τρελό».
Ο θάνατος της Κάνο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την οικογένειά της, παρόλο που η είδηση έχει εμφανιστεί σε μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ, όπως η New York Post, το Newsweek και η NY Daily News, και πολλοί followers εκφράζουν τα συλληπητήριά τους μέσα από τα social media της άτυχης κοπέλας.

Η Κάνο, που είχε το παρατσούκλι «Μεξικανή Κιμ Καρντάσιαν» λόγω του σωματότυπού της που θύμιζε εκείνον της τηλεπερσόνας, ήταν μοντέλο, influencer και σχεδιάστρια μόδας. Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, είχε σπουδάσει Μικροβιολογία στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο.
Το σύντομο μήνυμα που συνόδευε το stream στο YouTube ανέφερε για την άτυχη κοπέλα: «Η Τζόσελιν ήρθε σε αυτή τη ζωή την Τετάρτη, 14 Μαρτίου του 1990. Πέρασε στην αιώνια ζωή τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου του 2020».

Παρόλο που ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για τον θάνατο της Κάνο, η σελίδα της στο Instagram (που συνήθως ενημερώνεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα) έχει ως τελευταία ανάρτηση μία στις 7 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: