Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Δείτε από τι ήθελε να γλιτώσει εν μέσω καραντίνας και περπάτησε 450 χιλιόμετρα

Mία από τις πολλές ιστορίες... καραντίνας, που έχουν προκαλέσει γέλια και κλάματα είχε αυτή τη φορά επίκεντρο την Ιταλία. Όπως μεταφέρει η Independent, ένας άνδρας περπάτησε 450 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, ώστε να ηρεμήσει ύστερα από καυγά που είχε με τη σύζυγό του, εν μέσω καραντίνας λόγω κορωνοϊού.

Ο ίδιος δεν είχε καταλάβει πόσο μακριά είχε φτάσει, καθώς είχε ξεκινήσει από το Κόμο και έφτασε στα σύνορα με την Ελβετία και συγκεκριμένα στην πόλη Φάνο. Εκεί αστυνομικοί του έκαναν έλεγχο ρουτίνας για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού. Ελέγχοντας τα στοιχεία του διαπίστωσαν ότι είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του, μία εβδομάδα νωρίτερα από τη σύζυγό του.

Ο ίδιος είπε πως περπατούσε πάνω από μία εβδομάδα ώστε να ηρεμήσει καθώς ήταν εξοργισμένος με τη σύντροφό του, ενώ βρέθηκε εξαντλημένος και όπως είπε λάμβανε τροφή από ξένους. Τελικά, η σύζυγός του τον περισυνέλλεξε, όμως χρειάστηκε να καταβάλει και το πρόστιμο 400 ευρώ γιατί «έσπασε» το lockdown.


Πηγή: Έθνος

https://www.reporter.com.cy/viral-news/article/752988/andras-perpatise-450-chiliometra-prokeimenoy-na-gitosei-apo-ti-syzyg-toy

Δεν υπάρχουν σχόλια: