Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Όποιος εμβολιαστεί, ταξιδεύει ελεύθερα

 

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος, μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Διυπουργική Επιτροπή που συστάθηκε με Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 17 Μαΐου 2020 της οποίας προεδρεύω και συμμετέχουν ο Υπουργός Εξωτερικών, ο Υπουργός Οικονομικών,  ο Υπουργός Υγείας και ο  Υφυπουργός Τουρισμού συνήλθε στις 3 Νοεμβρίου 2020, στην παρουσία και του Υπουργού Εσωτερικών, με στόχο να εξετάσει τη βελτίωση του υφιστάμενου Σχεδίου Δράσης για τη σταδιακή επανέναρξη των πτήσεων και επαναλειτουργία των αερολιμένων.

Το τροποποιημένο σχέδιο, το οποίο το οποίο ετοιμάστηκε από την Διυπουργική Επιτροπή  και εγκρίθηκε σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο, προνοεί  μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Στο τροποποιημένο Σχέδιο Δράσης υπάρχει και πρόνοια για τα άτομα τα οποία θα είναι εμβολιασμένα καθώς θα εξαιρούνται από τη διενέργεια εργαστηριακών αναλύσεων.

Το τροποποιημένο Σχέδιο Δράσης θα τεθεί σε ισχύ την 1η Μαρτίου 2021.


https://www.pio.gov.cy/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF.html?id=17206#flat

Δεν υπάρχουν σχόλια: