Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο. Εγκατέλειψε τον ποδηλάτη αβοήθητο

 Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό οδηγού που εγκατέλειψε τη σκηνή τροχαίου ατυχήματος που συνέβη χθες στη Λεμεσό, από το οποίο τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής.

 

Γύρω στις 5:30 το απόγευμα χθες, στον 8ο δρόμο στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό, ενώ άγνωστο πρόσωπο οδηγούσε το αυτοκίνητό του με δυτική κατεύθυνση, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με ποδήλατο που οδηγούσε 12χρονος από τη Λεμεσό.

 

Από τη σύγκρουση το ποδήλατο ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα ο 12χρονος να τραυματιστεί στο πόδι και να μεταφερθεί προληπτικά στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

 

Από τη σύγκρουση, το κάλυμμα του εξωτερικού δεξιού καθρέφτη του συγκεκριμένου οχήματος έπεσε στην άσφαλτο και παραλήφθηκε από την Αστυνομία.

 

Από τις περιγραφές που έχουν δοθεί, το όχημα που αναζητείται είναι τύπου σαλούν, πιθανόν μάρκας Jaguar X Type, χρώματος αργυρού ή χρυσού.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω αυτοκινήτου ή και του υπεύθυνου οδηγού ή ιδιοκτήτη του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805252 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.



https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleID=19126

Δεν υπάρχουν σχόλια: