Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Μοίρασε εξώδικα σε εκκλησίες η αστυνομία

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε δύο ναούς, που εντάσσονται στην Ιερά Μητρόπολη Μόρφου, με αποτέλεσμα να καταγγελθούν συνολικά έξι πιστοί.
 

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αυξιβίου στον Αστρομερίτη, όπου εντοπίστηκαν τέσσερις πιστοί εντός του ναού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η Αστυνομία προέβη στην καταγγελία των τεσσάρων. Εξάλλου, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν και στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Ακάκι, όπου εντόπισαν και κατήγγειλαν δύο πιστούς που παραβίασαν τα μέτρα.  
 
Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας την περασμένη Τετάρτη, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου οι Θείες Λειτουργίες θα τελούνται στις εκκλησίες, χωρίς την παρουσία των πιστών. Παράλληλα, ο Μητροπολίτης Μόρφου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, σε εγκύκλιό του προς τους πιστούς της Μητροπόλεώς του, υπέδειξε πως οι εκκλησίες θα λειτουργούν κανονικά και την ευθύνη θα την αναλάβει εξ ολοκλήρου ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: