Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Οδηγούσαν στην Πάφο μεθυσμένοι και υπό την επήρεια ναρκωτικών

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και διάφορες τροχαίες παραβάσεις αλλά και 46χρονου για αλόγιστη οδήγηση σε κατάσταση μέθης στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, ενώ μέλη της Τροχαίας Πάφου έκαναν περιπολία στην οδό Σωτηράκη Μαρκίδη, στην Πάφο, ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 37χρονος, μόνιμος κάτοικος Πάφου, με συνοδηγό τη συμβία του, ηλικίας 37 ετών.
Από προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ που έγινε στον 37χρονο διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες.
Στην συνέχεια έδωσε πρόσθετο δείγμα για να γίνει η τελική εξέταση, η οποία στάλθηκε στο Χημείο του Κράτους για αναλύσεις. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 37χρονου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Διαπιστώθηκε επίσης ότι αυτός οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας, αδίκημα για το οποίο που επιβλήθηκε σχετικό εξώδικο πρόστιμο.
Ακολούθως ο 37χρονος και και η συμβία του καταγγέλθηκαν και για την παραβίαση του διατάγματος της κυκλοφορίας και τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ.
Στο μεταξύ, στη σύλληψη 46χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, χτες το βράδυ στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη βάση μαρτυρίας πολιτών, το βράδυ της Κυριακής, στις 22:20, ο 46χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο σε κατάσταση μέθης, στην οδό Τεγέας στην Πάφο.
Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και εντόπισαν τον 46χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου. Αυτός σε σχετικό έλεγχο αρνήθηκε να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής. Ακολούθως ο 46χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: