Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Δείτε που διενεργούνται rapid tests αήμερα στην Πάφο

Σε ένα σημείο θα λειτουργήσει σήμερα Τετάρτη μονάδα δειγματοληψίας στην Πάφο, στο πλαίσιο του προγράμματος για έλεγχο του γενικού πληθυσμού με rapid tests, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, στην οποία σημειώνεται ωστόσο , ότι οι μονάδες αυξάνονται μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για αγορά υπηρεσιών.

Η κινητή μονάδα δειγματοληψίας θα λειτουργήσει 08:30-17:00 στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Παπαντωνίου.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.
Χθες σε δειγματοληψία στην Γεροσκήπου εντοπίστηκαν εννέα θετικά rapid tests, τα οποία θα πρέπει να τύχουν επαλήθευσης με την μέθοδο PCR. Εξάλλου από τις 98 εργαστηριακές διαγνώσεις που διενεργήθηκαν χτες σε κατοίκους του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, με τη μοριακή μέθοδο , εντοπίστηκε 1 περιστατικό της νόσου COVID-19



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: