Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Η μητέρα που έχασε τη ζωή της μαζί με την κόρη της σε φοβερό τροχαίο δσυτύχημα

Μητέρα και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στην Κρήτη.  Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη Όλγα συγκρούστηκε σφοδρά με αγροτικό. Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, δείχνει το μέγεθος της σύγκρουσης. Σοκαρισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, της Κρήτης αλλά και όλης της Ελλάδας από το νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στις Μοίρες στη διασταύρωση Φανερωμένης - Γαλιάς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη Όλγα Φραγκιαδάκη, που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε  - υπό συνθήκες που διερευνώνται  - με ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού οι οποίοι παρά το σοκ λόγω της προσωπικής γνωριμίας με την άτυχη Όλγα προσπαθούν με σχολαστικότητα να διακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. Κλειδί στην έρευνα θα αποτελέσει - όπως εκτιμάται - κάμερα παρακείμενου σπιτιού που πιθανότατα κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα. 

Όπως πρώτο έγραψε το Cretalive, στο αυτοκίνητο επέβαινε και η μόλις δύο ετών κορούλα της που βρήκε τραγικό θάνατο με την μητέρα της μετά τη σφοδρή σύγκρουση. 

troxaioΠηγή Φωτογραφίας: apopsilive.gr 

 

Η 37χρονη Όλγα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου. 

troxaioΠηγή φωτογραφίας: apopsilive.gr 

 

Στο σημείο του νέου τροχαίου έσπευσαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες είχαν ήδη μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας από διερχόμενους οδηγούς. 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο επιβαίνοντες στο αγροτικό όχημα διεκομίστηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο συνόδευαν περιπολικά. 

distixima moires
Πηγή φωτογραφίας: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

φώτο  apopsilive.gr 

Πηγή  https://www.cretalive.gr/kriti/odyni-gia-ton-hamo-tis-olgas-kai-tis-koroylas-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια: