Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Δείτε γιατί ζήτησε από την αστυνομία να γίνει νεκροψία στον πετεινό του που πέθανε

Και τι δεν ακούνε οι αστυνομικοί στα τηλεφωνήματα που δέχονται από πολίτες.  Ιδιαίτερα τώρα με την καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Χθες στην Αστυνομία κάλεσε πολίτης, ο οποίος ανέφερε στον αστυνομικό που απάντησε το τηλέφωνο, πως «πέθανε ο πετεινός του και είναι πολύ στεναχωρημένος».

Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, στη συνέχεια ο αστυνομικός του είπε να μην στεναχωριέται και δεν χάθηκε ο κόσμος, με τον πολίτη να του διευκρινίζει πως δεν έχει αντιληφθεί το… ζήτημα.

Τότε, ο πολίτης ανέφερε στον αστυνομικός πως θέλει να πάει η Αστυνομία στο σπίτι του για να παραλάβει τον πετεινό του, ώστε να διενεργηθεί νεκροψία, με σκοπό να διαφανούν τα αίτια του και κατά πόσο αυτά συνδέονται με τον κορωνοϊό. Όπως εξήγησε στον αστυνομικό στη συνέχεια, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του, ήταν αγχωμένοι, καθώς ανησυχούσαν εάν προσβλήθηκαν και οι ίδιοι από τον ιό, σε περίπτωση που ο… πετεινός του, πέθανε από covid.


https://www.reporter.com.cy/police/article/770912/pethane-o-peteinos-toy-pire-tin-astynomia-kai-ithele-nekropsia-log-covid

Δεν υπάρχουν σχόλια: