Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Μετά από 15 χρόνια αποκάλυψε στη σύζυγό του ότι είναι γκέι

Με δραματικό τρόπο διαλύθηκε ο γάμος της Carolyn Hobdey, όταν μετά από 15 χρόνια, ο σύζυγός της David της αποκάλυψε ότι είναι γκέι. Η γυναίκα θυμάται τις δύσκολες εβδομάδες που ακολούθησαν, όταν προσπάθησε να αναζητήσει ενδείξεις που είχε αγνοήσει για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του συζύγου της.
Για μεγάλο διάστημα βίωνε συναισθήματα πένθους, θυμού και πόνου. «Ένιωθα ότι πέθανα μέσα μου» θυμάται, μιλώντας για αμφισβήτηση σε όλα τα επίπεδα.


Συνεχώς αναρωτιόταν αν ο Ντέιβιντ την αγάπησε ποτέ ή αν όλα ήταν απλώς μία βιτρίνα. Όπως ανέφερε στην Daily Mail, η αποκάλυψη έκανε «όλον το γάμο μας να μοιάζει με ψέμα. Ένιωσα σαν ηλίθια. Ήταν ντροπιαστικό».

Τέτοια συναισθήματα θεωρούνταν φυσιολογικά. Πάντως ο David δεν της έκρυψε κάτι. Η Carolyn, που απομακρύνθηκε, υπέκυψε σε μια σύντομη σχέση μ’ έναν συνάδελφό της, καθώς ο γάμος της είχε καταστρέψει κάθε έννοια αυτοεκτίμησης.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί με τον παρουσιαστή Phillip Schofield που αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις πέρυσι, έχοντας ήδη παντρευτεί τη σύζυγό του Στέφανι, με την οποία έχουν δύο κόρες. Ο παρουσιαστής μάλιστα αποκάλυψε ότι γνώριζε ότι είναι γκέι όταν παντρεύτηκε. «Θα είμαστε για πάντα οικογένεια» είπε πάντως.

Η Στέφανι έδειξε πολύ υποστηρικτική. Μάλιστα είπε ότι αγαπούσε τον σύζυγό της «πιο πολύ από ποτέ» και ότι θα ήταν πάντα εκεί, «να του κρατά το χέρι στο μέλλον».

Κι αν γι’ αυτό για κάποιους φαντάζει εξωπραγματικό, μάλλον είναι η σημερινή πραγματικότητα και για την Carolyn και τον David. Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, κατάφεραν κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο. Μάλιστα η Carolyn δεν αποκλείει να παντρευτούν ξανά. «Δεν θα με εξέπληττε αν καταλήγαμε μαζί στα γεράματά μας» λέει.

«Νιώθω το ίδιο» λέει ο David, που έχει σχέση με τον Andy εδώ και επτά χρόνια. Όπως αποκαλύπτει, ο σύντροφός του είναι «αρκετά ζηλιάρης» για τη φιλία που έχει με την πρώην σύζυγό του.Το πρώην ζευγάρι χρειάστηκε να διανύσει πολύ χρόνο για να μπορέσει να έχει φιλικές σχέσεις. Ο David, που εργάζεται σε φιλανθρωπικό οργανισμό για ευάλωτους ενήλικες, υποστηρίζει ότι η ζωή του είναι πολύ πιο πλούσια επειδή παντρεύτηκε την Carolyn. Μάλιστα, ποτέ του δεν μετάνιωσε που την παντρεύτηκε και εξακολουθεί να την αγαπά, αν και έχει μπει σε νέα φάση ζωής.

Πάντως οι νυν καλές τους σχέσεις δεν ήταν έτσι πάντα. Μετά την αποκάλυψη του David για τη σεξουαλικότητά του, η Carolyn έπρεπε να περάσει από πολλά συναισθηματικά στάδια. Πρώτα να νιώσει συμπόνια γι’ αυτόν, μετά να νιώσει πληγωμένη και οργισμένη.

Όταν μπήκε σε σχέση εκτός γάμου, ο David την είδα να έχει ενοχές. Η ίδια θεωρεί ότι θα μπορούσε να της πει τι συμβαίνει και να της εξηγήσει ότι η σεξουαλικότητά του είναι ο λόγος που ο γάμος τους δεν λειτουργεί. Ωστόσο δεν το έκανε. Η Carolyn ένιωσε αδικία, ενώ άρχισε να αναλογίζεται τις επιλογές της σε μια σειρά από τομείς.

Πάντως ο David ξεκαθαρίζει ότι ερωτεύτηκε την Carolyn, δεν ήταν ψέμα τα όσα συνέβησαν. Ωστόσο έκρυβε κάποια πράγματα για τον ίδιο, όπως ότι είχε αισθήματα για άνδρες. Δεν τα έκρυβε από αυτήν, αλλά και από τον ίδιο.

Αν και ο David θυμάται τον εαυτό του ήδη από 14 ετών να του αρέσουν αγόρια, ο ίδιος είχε μεγαλώσει σε μια περίοδο δύσκολη. Η ομοφυλοφιλία στην Αγγλία αποποινικοποιήθηκε το 1967 και ο ίδιος πίστευε ότι οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου ήταν λάθος. Την ίδια ώρα, είχε έναν ομοφοβικό πατέρα, ενώ ούτε η μητέρα του θα μπορούσε να είναι υποστηρικτική σε μια τέτοια επιλογή. Ο ίδιος καταπίεζε αυτά που ένιωθε.Πάντως η Carolyn και ο David ταίριαζαν τέλεια πνευματικά. Η Carolyn λέει ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν στοργικός και η οικογένειά της τον λάτρευε. Στην αρχή η σεξουαλική τους ζωή ήταν καλή. Ωστόσο 18 μήνες αργότερα άρχισε να ξεφτίζει, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, απλά ήταν ανύπαρκτη.

Πάντως η ομοφυλοφιλία του David, που την είχε κρύψει, δεν ήταν το μόνο πρόβλημα στον γάμο τους. Και οι δύο έκαναν δουλειές με πολλές απαιτήσεις. Όταν η Carolyn ήθελε παιδί, προέκυψαν γυναικολογικά προβλήματα. Πάντως ο David ήταν κοντά της περισσότερο σαν αδελφός παρά ως εραστής.

Λίγο αργότερα, το ζευγάρι μετακόμισε στο Σόμερσετ, όπου η Carolyn βρήκε νέα δουλειά. Εκεί είχε δεσμό με έναν συνάδελφό της, που όπως λέει, την έκανε να νιώθει σέξι και ελκυστική, με έναν τρόπο που ο David δεν μπορούσε. Ήταν κάτι που η ίδια χρειάζονταν, καθώς η ψυχολογία της είχε φτάσει στα τάρταρα, ξέροντας ότι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί.

Ο David το ανακάλυψε μέσα από κάποια μηνύματα. Ένιωσε ότι ο κόσμος του διαλύθηκε. Πάντως η ίδια αναλαμβάνει κάθε ευθύνη για τον παράνομο δεσμό.Το ζευγάρι δεν μιλούσε για την παράνομη σχέση της Carolyn και πλέον άρχισαν να ζουν σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. Στη συνέχεια, ζούσαν διαφορετικές ζωές. Το 2013, λίγο πριν η Carolyn γιορτάσει τα 40 της γενέθλια με ένα μεγάλο πάρτι, κατάλαβε κάποιες διαφορές στη συμπεριφορά του David. Έμοιαζε να απομακρύνεται. Όταν κατάλαβε ότι έφταναν μηνύματα στο κινητό του, υπέθεσε ότι είναι μια άλλη γυναίκα.

Ωστόσο, πρόσεξε ότι το όνομα που φαινόταν ήταν αντρικό. Μια εβδομάδα αργότερα, ρώτησε τον σύζυγό της ποιος είναι ο Γκάρι, με τον David να απαντά ότι είναι ένας φίλος.

Η Carolyn μετά βρήκε το κουράγιο να ρωτήσει τον σύζυγό της εάν είχε σχέση με τον συνάδελφό της. Λίγα λεπτά αργότερα, ο David της απάντησε θετικά και όλα τα κομμάτια μπήκαν στη θέση τους. Η Carolyn βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε για την έλλειψη σεξουαλικής ζωής, τις κουβέντες που ο ίδιος απέφευγε, ενώ όλα πλέον έβρισκαν ερμηνεία.

Ο Ντέιβιντ υποστηρίζει ότι το παραδέχθηκε όταν κατάλαβε ότι ο γάμος τους δεν μπορούσε να επιβιώσει. Αμέσως μετακόμισε και πήραν διαζύγιο. Ωστόσο η φιλία τους δεν τελείωσε, αντίθετα έγινε πιο δυνατή.

Μάλιστα ο David λέει ότι ο λόγος που της μίλησε ανοιχτά ήταν επειδή φοβήθηκε ότι θα τη χάσει.

Η πρώτη σχέση του David δεν επρόκειτο να έχει καλό τέλος, ενώ στη συνέχεια γνώρισε τον νυν φίλο του, επίσης στο παρελθόν παντρεμένος με γυναίκα, μέσω εφαρμογής γνωριμιών και τώρα ζουν μαζί στο Μπαθ.

Από την άλλη, η Carolyn παραμένει μόνη της ενώ διευθύνει τη δική της επιχείρηση, βοθώντας τους ανθρώπους να δρομολογήσουν την αλλαγή στη ζωή τους. Έχει γράψει μάλιστα και τα απομνημονεύματά της για τις προσωπικές της σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: