Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Έφηβος έβγαλε όπλο και σκότωσε 5 μέλη της οικογένειάς του

Στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν νεκροί: η Κέζι Τσάιλντς, 42 ετών, ο Ρέιμοντ Τσάιλντς, 42 ετών, ο Ελάιτζα Τσάιλντς, 18, η Ρίτα Τσάιλντς, 13, και η Κιάρα Χόκινς, 19. Η Χόκινς ήταν έγκυος, αλλά δεν ήταν δυνατό να σωθεί το έμβρυο. Όλοι ήταν συγγενείς του δράστη. 

Σημειώνεται ότι ο μικρότερος αδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά στο μακελειό, αλλά έζησε για να πει στις αρχές τι συνέβη, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση που ανέφερε το δίκτυο Fox. Το αγόρι είπε ότι ο αδελφός του ήταν εξοργισμένος επειδή ο πατέρας τους, τον επέπληξε γιατί έφυγε από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο μικρότερος αδελφός στις αρχές, την ώρα που ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στον επάνω όροφο και η αδελφή του φώναζε. Ακολούθησε ο ήχος περισσότερων σφαιρών – τότε ο δολοφόνος «κατέβηκε από τις σκάλες με ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί», είπε στους αστυνομικούς. Ο νεότερος αδελφός έφυγε από την πόρτα, αλλά ο δράστης τον κυνήγησε, πυροβολώντας τον.

 Ο έφηβος δράστης, που δεν έχει κατονομαστεί από τις αρχές λόγω της ηλικίας του, συνελήφθη τη Δευτέρα, αφού οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν μέχρι το προάστιο του Plainfield, Ind. Ο ύποπτος αντιμετωπίζει κατηγορίες σκόπιμης ανθρωποκτονίας με πιστόλι και απόπειρα δολοφονίας.


https://www.newsit.gr/kosmos/sok-stis-ipa-efivos-skotose-tin-5meli-oikogeneia-tou-epeidi-tou-fonakse-o-pateras-tou-vid/3208759/

Δεν υπάρχουν σχόλια: