Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ανεμοστρόβιλος παρέσυρε τη στέγη του σπιτιού ζεύγους ηλικιωμένων. ΦΩΤΟ

 

Οι σφοδροί άνεμοι προκάλεσαν χθες αρκετά προβλήματα στην Κύπρο. Εκτεταμένες ζημιές σημειώθηκαν χθες βράδυ στην περιοχή Παρεκκλησιάς στη Λεμεσό. Ανεμοστρόβιλος παρέσυρε τη στέγη του σπιτιού ζεύγους ηλικιωμένων. 

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ Ευάγγελο Ευαγγέλου, στις 11:00 το βράδυ σημειώθηκε ανεμοστρόβιλος στην περιοχή με αποτέλεσμα να ξεριζωθεί στέγη από οικία.

Ζημιές σημειώθηκαν και σε παρακείμενες οικίες με αποκόλληση κεραμιδιών, ενώ από τους έντονους ανέμους ξεριζώθηκαν δέντρα και πάσσαλοι της ηλεκτρικής.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας της ΑΗΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και προσπαθούν να αποκαταστήσουν ορισμένες βλάβες





https://www.sigmalive.com/news/local/732663/kserizothike-stegi-apo-oikia-sti-lemesozimies-kai-se-alles-katoikies-fotos


Ήταν γύρω στις 23:10, όταν η κ. Ευδοκία Προκοπίου, άκουσε ένα βουητό και διαπίστωσε πως ανεμοστρόβιλος παρέσυρε γύρω στα διακόσια κεραμίδια από το σπίτι της.

Όπως ανέφερε στον REPORTER, μετά κατάλαβα ότι κινήθηκε προς τα βοηθητικά που διαμένουν οι γονείς μου. Τους σήκωσε ολόκληρη τη στέγη. Με τα ξύλα, όλα τα πήρε, σε μακρινή απόσταση».

Η κ. Ευδοκία, που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, εξήγησε πως, οι γονείς της γλύτωσαν από θαύμα.

«Για να καταλάβετε, τα τούβλα έπεσαν δίπλα από το κρεβάτι που κοιμούνταν. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τη ζημιά.

Με το πρώτο φως της ημέρας, στο σημείο έσπευσαν ο κοινοτάρχης Παρεκκλησιάς, καθώς και οι βουλευτές Ευθύμιος Δίπλαρος και Μάριος Μαυρίδης.

Όπως τους ανέφεραν, θα γίνει καταμέτρηση των ζημιών και θα αποζημιωθούν.


https://www.reporter.com.cy/police/article/772776/-efyg-oli-i-steg-oi-gneis-moy-koimoyntan-kai-ta-toybla-epeftan-dipla-toys


Δεν υπάρχουν σχόλια: