Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Τσάκωσαν τη συμβία καταζητούμενου στην Πάφο με φυτά κάνναβης

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από πληροφορία που έφτασε στην ΥΚΑΝ, ότι ο καταζητούμενος Ιωσήφ Ιωσήφ φαίνεται να βρήκε καταφύγιο σε χωρίο της επαρχίας Πάφου, μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις. Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνες σε δύο διαμερίσματα στην περιοχή.
Στο ένα διέμεναν οι γονείς του Ιωσήφ και από έρευνα εντοπίστηκαν τρία γραμμάρια κάνναβης και τέσσερα πλήρεις φυσίγγια, με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Οι δύο τους αρνούνται ότι είναι δικά τους.

Στο σημείο εντοπίστηκε και νεαρή γυναίκα, η οποία στη θέα των αστυνομικών, προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά της. Τα μέλη της ΥΚΑΝ την ανέκοψαν και όταν η 34χρονη γυναίκα κατέβηκε από το όχημά της, άρχισε να βρίζει και να φωνάζει στους αστυνομικούς. Μάλιστα, έσπρωξε και αστυνομικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Από τις έρευνες στο δεύτερο διαμέρισμα εντοπίστηκαν δύο φυτά κάνναβης, με την 34χρονη να ισχυρίζεται ότι είναι δικά της.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και στην 34χρονη. Οι τρεις οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία καταζητεί τον Ιωσήφ Ιωσήφ, 35 χρόνων από την Πάφο, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και απειλής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου, μεταξύ Σεπτεμβρίου-6 Δεκεμβρίου, 2020.    

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806061 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. https://www.reporter.com.cy/police/article/769914/epsachne-katazitoymeno-i-astynomia-tsakose-tin-symbia-toy-me-fyta-kannabis

Δεν υπάρχουν σχόλια: