Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

'Εκλεψε αυτοκίνητο και βρήκε μέσα ένα παιδί


Ένας κλέφτης αυτοκινήτου έκλεψε ένα SUV από τον χώρο στάθμευσης ενός παντοπωλείου στο Όρεγκον, για να ανακαλύψει ένα μικρό παιδί στο πίσω κάθισμα. Τι έκανε; Γύρισε πίσω για να κατηγορήσει την μητέρα του που το άφησε μέσα στο όχημα.

Το παράξενο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μπέβερτον. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η Κρίσταλ Λίρι είχε αφήσει τον 4χρονο γιο της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, με τον κινητήρα αναμμένο και μπήκε στο κατάστημα για να πάρει γάλα και κρέας.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό της στο παντοπωλείο, ένας ξένος μπήκε στο SUV της και έφυγε μακριά, σύμφωνα με το KGW8. Η Λίρι ειδοποιήθηκε για το τι συνέβη από έναν υπάλληλο του καταστήματος και έτρεξε έξω βλέποντας τον κλέφτη να οδηγεί το αυτοκίνητό της με τον γιο της ακόμα μέσα.

Γύρισε πίσω ο κλέφτης και έβαλε τις φωνές στην μητέρα

Λίγο αργότερα, το SUV της έκανε στροφή 180 μοιρών και επέστρεψε με τον εξαγριωμένο κλέφτη να φωνάζει στην μητέρα που άφησε το παιδί της χωρίς επίβλεψη.

Μάλιστα, ο κλέφτης απείλησε να καλέσει την αστυνομία για την μητέρα, προτού την διατάξει να πάρει το παιδί της από το πίσω κάθισμα και να φύγει ξανά. Ο τετράχρονος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Το αστυνομικό τμήμα του Μπέβερτον υπερασπίστηκε την μητέρα, λέγοντας ότι το παιδί στο παρκαρισμένο όχημα απείχε μόλις ελάχιστα μέτρα από το κατάστημα και πως μπορούσε να το βλέπει διαρκώς, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε καμία εγκληματικότητα στις πράξεις της.

Το κλεμμένο αυτοκίνητό της βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα εγκαταλελειμμένο στο Πόρτλαντ. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον κλέφτη.

Πηγή: iefimerida.gr

https://www.reporter.com.cy/viral-news/article/770326/eklepse-aftokinito-brike-ena-paidi-mesa-kai-grise-ga-na-balei-tis-fones-stin-mitera-toy

Δεν υπάρχουν σχόλια: