Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Του πέρασαν χειροπέδες για ναρκωτικά και όχι μόνο

 

Υπό κράτηση τέθηκε 40χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχή και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής αρχαιοτήτων και παράνομης εισαγωγής και κατοχής φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη σύλληψη 40χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, αφού μετά από έρευνα στην οικία του, εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών και μη αδειούχων φαρμακευτικών σκευασμάτων, καθώς και αρχαίους αμφορείς.
Η έρευνα στην οικία του 40χρονου, διενεργήθηκε χθες αργά το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, από μέλη του ΟΠΕ Πάφου. Κατά τη διάρκειά της, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μικρή ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,5 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου, δύο κουτιά των 30 καψουλών και 47 μπουκαλάκια, που περιείχαν φαρμακευτικό σκεύασμα.
Εντοπίστηκαν επίσης δύο πήλινοι αμφορείς, οι οποίοι μετά από εξέταση από το Τμήμα Αρχαιοτήτων, διαπιστώθηκε ότι αποτελούν αρχαιότητες.
Ο 40χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, της παράνομης εισαγωγής και κατοχής φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια και της παράνομης κατοχής αρχαιοτήτων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου διερευνούν την υπόθεση.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: