Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Βρήκαν ναρκωτικά στο διαμέρισμα 27χρονου

 Υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, προμήθειας ναρκωτικών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διερευνά η Αστυνομία εναντίον 27χρονου.

Ο ύποπτος, καθώς και άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 32 χρόνων συνελήφθησαν χθες από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών μετά από στοχευμένη επιχείρηση έρευνας στο διαμέρισμα του 27χρονου στην Λεμεσό.

Η επιχείρηση έρευνας στο διαμέρισμα του 27χρονου διεξήχθη γύρω στις 6.30 το  βράδυ της Δευτέρας, βάσει δικαστικού εντάλματος. Κατά την έρευνα ανευρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης μεικτού βάρους 50 γραμμαρίων, ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης φυλλώματος κάνναβης βάρους 15,5 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 9 γραμμαρίων και ποσότητα σκόνης και χαπιών που πιστεύεται ότι είναι ναρκωτική ουσία «Έκσταση», βάρους 3 γραμμαρίων.

 

Ανευρέθηκαν επίσης δύο υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 120 και 30 εκατοστόμετρων, σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο, μία ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 12,420 ευρώ, που κατακρατήθηκε για εξετάσεις σχετικά με την προέλευση των χρημάτων. Για εξετάσεις παραλήφθηκε και ένας ψηφιακός καταγραφέας DVR κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που βρισκόταν εγκατεστημένο στο διαμέρισμα.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στο διαμέρισμα του 27χρονου αφίχθηκε 32χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένα χάπι τύπου «Έκσταση», τα οποία φέρεται να του προμήθευσε ο 27χρονος.

 

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ στη συνέχεια ο 32χρονος, αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος. Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

 

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό.


https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=19449

Δεν υπάρχουν σχόλια: